Taloyhtiö ei ole vapaan ihmisen kodin paikka

Ihmisten ahtautuessa Suomessakin lopullisesti kaupunkien betonislummeihin syntyy ongelmia ja ahdistusta, joka on ollut ennen harvojen herkkua.

Paikka, jota kutsutaan taloyhtiöksi, on monen ihmisen osa sosialistisessa Suomessa. Kun asutaan luonnottomasti päällekkäin ja limittäin kuin hyönteiset, ovat riidat väistämättömiä.

Luin juuri Iltalehden jutun, jossa 71v  mummo sai kirjallisen varoituksen asunnon haltuunottoriskistä, koska hänen lapsenlapsensa oli talon hississä poksauttanut finnin hissin peiliin jäi tästä turvakameran kuvaan. Jollakin henkisesti pienellä ihmisellä oli aikaa tutkia videonauhoja mokoman takia.

Taloyhtiöt edustavat elinympäristöä, jota ei voi suositella kenellekään vapaalle suomalaiselle. Eihän se ole mikään koti, josta voi joutua häädetyksi parin mitättömän varoituksen jälkeen vaan se on enemmänkin keskitysleiri, jossa yhtiön kapot terrorisoivat muita.

Joukossa tyhmyyskin tiivistyy.

https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/03ba2272-2d4d-430e-ba17-e5bf8f9ab40d

 

+6
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu