Tanssitaide kusettaa

Suomalaisen teatterin rappio jatkuu. Hesari uutisoi ”kulttuuri”sivuillaan:

Elina Pirisen tanssi­teoksessa virtsataan ja ruiskutetaan rintamaitoa

”Mortal Tropical Dances muistuttaa, että palaamalla omaan kehoon löydämme juuremme ja rauhan. Soveliaisuuden säännöistä ja yhteiskunnan rajoituksista vapaudutaan kehon ja regression kautta.”

Rehellisesti sanottuna mielenvikainen käsikirjoitus ja ohjaus tuottaa tällaista roskaa. Tämä esitys on tanssitaiteilija Elina Pirisen hengentuotos. Hänestä itsestään ei ilmeisimmin ole enää tanssinaan ja pissaamaan näyttämöllä.

Hän on saanut 2022 taiteen valtionpalkinnon. Olisi mukava kuulla kuka ja millä perusteella palkinto on annettu. Toisekseen haluttaisi tietää, onko tähän teokseen ja esityksiin upotettu verovaroja. 

 Lue lisää: Elina Pirisen Mortal Tropical Dances pyrkii vapauttamaan kehon yhteiskunnan normeista

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu