Oikea lajinmääritys: tappavia loisia

Harvoin saa lukea oikeaa journalismia iltapäivälehdistä. Se on sellaista rehellistä kirjoittamista ja oikeasta aiheesta.

Iltalehden rikostoimittaja Solmu Salminen vertaa huumekauppias Ranta-ahoa, Tranbergiä ja joukkiotaan vaarallisiin tappaviin loisiin. Heidän kauppatavaransa on todellakin tappavaa ja tuhoavaa. Siiheen puuhaan liittyy myös ylimielisyys ja ahneus.

Olen toimittajan kanssa täysin samaa mieltä.

On yhtä tuomittavaa, että tällaista väkeä tuodaan esille reality -sarjoissa ja mediassa ikäänkuin he olisivat yhteiskunnan tukipylväitä ja taitavia liikemiehiä, joista vain kateelliset köyhät luuserit valittavat.

Heidän mainettaan ja sairasta egoaan ei pitäisi tukea tekemällä heistä harmittomia pikkutuhmia julkimoita, kun he ovat todellisuudessa vain alimman kastin kriminaaleja.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/62f33195-e58c-4628-96f4-89065a177c23

 

+23
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu