Täydellinen vero- ja talousuudistus tulossa

Kovaa pulinaa on meneillään verotuksen ”kehittämisestä”. Älkää nyt ihmeessä luulko mitään kivaa olevan tulossa. Teletappihallitus kinaa pitääkö laajentaa verotusoikeus myös maakunnille kuten se ollaan jo laajennettu EUlle käytännössä.

***

Mitä turhaa byrokratiaa kannattaa lisätä. Mennään yhden luukun -malliin verotuksessakin, sellaiseen yhteen pohjattomaan luukkuun.

Helpointa olisi siirtää jokaisen palkka sekä pääomatulot valtiolle kokonaisuudessaan. Valtio sitten jakaisi  varoja saksalaisella oikeudenmukaisuudella malliin ”Jedem das seine” tai ”Arbeit macht frei”.

Tämä toimisi kansalaisen osalta niin, että jokainen saa valtiolta sen 800€ kansalaispalkan kuussa. Sillä sitten kitkuteltaisiin solidaarisesti ja yhdenvertaisesti.

Kaikki asuisivat asumistuella, ajaisivat fillarilla eivätkä omistaisi mitään.

***

World Economic Forumin tavoitteet täyttyisivät näin. Kulutus tyrehtyisi, tuloerot poistuisivat, matkailu katoaisi ja ympäristö säästyisi. Lihankulutus loppuisi varojen puutteessa. Joukkomigraatio loppuisi, koska kaikkialla olisi yhtä kehnot elinolosuhteet.

Mallihan on jo toiminnassa Pohjois-Koreassa. WEF ja sen perustaja Herr Doktor Klaus Schwab (tuttu Bond -elokuvista, Ernst Stavro Blofeld) kaavailee tätä globaaliksi malliksi. Marinin viherpuna -hallitus on etunenässä tässä projektissa, jollei suorastaan sen ytimessä.

 

 

+13
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu