Jo riittää tämä h#lvetin korttikasa

Järjetön korttijärjestelmä

Tuore uutinen kertoo meidän saavan digitaalisen henkilökortin 2023. Siihen uppoaa taas miljoonia poikineen.

Digitaalinen henkilökortti ei tietenkään kelpaa matkustamiseen. Edelleen täytyy olla henkilökortti, joka riittää rajatusti. Sen lisäksi tietysti passi, joka vanhenee vaivaisessa viidessä vuodessa.

Kaikille ei riitä edes yksi passi. Itse käytin vuosikaudet kahta ja jopa kolmea. Kun liikkui paljon tarvitsi passiin viisumin ja jos oli vain yksi passi niin ei voinut matkustaa, jos passi seisoi jossain lähetystössä usein enemmän kuin  viikonkin. Maailmalla on edelleen myös maita, joihin ei pääsyä, jos on passissa tietyn toisen maan rajaleima. Työkseen matkustavat tietävät tämän.

Tämä henkilökorttihulluus jatkuu. On oltava sotilaspassi, Kela-kortti, johon merkitty korvattavat lääkkeet. Lisäksi tarvitaan EU-tason terveysvakuutuskortti.

Moniin muihin asioihin tarvitaan myös identiteettikortti. On erikseen mm vakuutuskortti, eläkeläiskortti, invakortti, taksipalvelukortti, sydäntahdistinkortti ja opiskelijakortti sekä eri kirjastokortit. Itselläni niitä kolme. Toki lisäksi tulevat pankki- ja luottokortit, matkakortit, kulkukortit sekä eri kanta-asiakas- ja jäsenkortit, joita vaimollanikin kymmenittäin.

Autoiluun on oltava ajokortti, joka ei kuitenkaan kelpaa kaikessa henkilötodistukseksi. Onhan tämä identiteetin todistaminen jo hulluuden tasolla.

Lisänä hulluuteen tulee se, ettei ns vanha passi kelpaa henkilötodistukseksi. Kun haet R-kiskalta uuden passisi niin sitä ei p*rkele saa ulos vanhalla passilla. Millä järjellisellä perusteella juuri voimassa ollut passi ei kotimaassa kelpaa enää henkilötodistuksesta. Häh mitäh.

Samaan aikaan EUn alueelle kävelee ja seilaa massoittain täysin tuntemattomia ihmisiä ilman mitään todistuksia. Silti he saavat vähintään kaiken sen minkä EUn kansalainenkin.

Haluan, että täysin kykenemättömät hallintobyrokraattimme saavat kenkää ja heidän tilalleen otetaan muutama osaava ihminen, jotka uskaltavat ajaa läpi isojakin muutoksia kotimaassa ja kansainvälisesti.

Tehtäväksi heille annetaan mahdollisimman monien  henkilökorttien saattaminen yhteen ainoaan ja korttien määrän minimointi. Teknistä estettä tälle ei ole ollut aikoihin.. Vika on korvien välissä.

***

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007801965.html

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu