Terrorijärjestön tukeminen tehtävä laittomaksi

KHO antoi tuomion, jonka mukaan PKK -kurdijärjestöön kuuluneen naisen oleskelulupa ja turvapaikka perutaan hänen osuutensa takia terrorijärjestössä.

Päätökseen vaikutti yllättäen vain se, että naisen katsottiin asemansa ja tehtäviensä takia olevan vastuussa PKKn terroriteoista. Hänen jäsenyytensä PKKssa 13v iästä asti ei ollut oleellista.

No tämä on tätä juristien logiikkaa. Terve järki sanoo, että pelkkä jäsenyys terrorijärjestössä tai sen toiminnan tukeminen tuovat osavastuun järjestön tekoihin. Miksi lainsäädäntömme sallii terrorin tukijoiden kulkea maassamme vapaina.

Kurdien terroritoimintaa kuten palestiinalaisten pidetään joissain piireissä oikeutettuina. Sitähän ne eivät kuitenkaan ole. Rauhan aikana tehdyt iskut, joissa kuolee usein siviilejä, eivät ole millään tavoin hyväksyttävissä. Vähemmistöasema jossain valtiossa ei oikeuta tappamiseen eikä oman valtion perustamiseen.

***

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007734394.html

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu