Texas otti invaasiolait käyttöön

Laittomien maajantunkeutujien määrä USAhan on ollut pitkään sitä luokkaa, että yksittäiset osavaltiot ovat miettineet miten toimia.

Joe Bidenin vasemmistolainen progressiivinen hallinto on kyvytön ja haluton tekemään mitään miljoonien tuntemattomien virralle. Se on yhtä kyvytön kuin EUn ja Suomen johto pitämään muuton majdollisena vain laillista reittiä. Ongelman ydin on se, että väittämällä olevansa pakolainen, voi käytännössä jäädä maahan hamaan tulevaisuuteen.

Texasin kuvernööri Greg Abbott on saanut tarpeekseen muiden teksasilaisten tavoin luvattomien, tuntemattomien ja rikollisten latinoiden kävelystä Teksasiin. Abbott on ottanut käyttöön Texasin perustuslain invaasiopykälät, joita se voi soveltaa ilman liittovaltion hyväksyntää. Kyse ei siis ole immigration lainsäädännön käytöstä.

Texas katsoo joutuneensa vieraan invaasion hyökkäyksen kohteeksi ja se puolustautuu. Kansalliskaarti ja turvallisuushenkilöstö pidättäväy Teksasiin kävelijät, luovuttavat heidät rajapoliisille, joka taluttaa heidät rajalle ja Meksikoon.

Jokainen tulija palautetaan eikä auta huudella asylum tai muita sepitteitä. Taikasanat eivät enää toimi, mutta kuvernööri Abbott toimi. Toinen kuvernööri, joka kantaa rohkeasti vastuuta alueestaan on Floridan DeSantis.

Ideana on tyrehdyttää ihmisvirrat, kun rajan takana tiedetään, että joutuu aina palautetuksi. Ainakin Texas säästyy. Myös siirtolaiset säästyvät huumekartellien salakuljetukselta.

**

USAssa on virallistenkin arvioiden mukaan ainakin 16 miljoonaa laitonta oleskelijaa. Kun kuljet kadulla jenkkilässä niin viisi sadasta vastaantulijasta on maassa luvattomasti ja ei edes tiedetä kuka hän on ja mitä maassa puuhaa tai millä elää.

Viime vuonna luvattomia tulijoita oli lähes kaksi miljoonaa. Vaikka USAssa ei ole mitään EUn kaltaista täyden ylöspidon ilmaista palvelua tulijoille niin silti heihin kuluu verovaroja 150.000.000.000€ vuodessa.

Laittomat tulijat tuovat mukanaan valtavasti rikollisuutta. Heidän koulutuksensa on heikko kuten kielitaito ja työllistyminen onnetonta, vaikka luvat lopulta myönnettäisiin. Usein matalapalkka-aloilla olevina he sortuvat helposti rikollisuuteen kuten huumekauppaan.

Teksasin malli sopii loistavasti myös EUn politiikaksi.

 

 

 

+12
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu