Tiestömme kunnossapidosta

Suomen kadut ja tiet ovat surkeassa tilassa,  vaikka autoilijat maksavat vuosittain  miljardeja veroja autoilustaan. Hallitusvalta jakaa autoilun tuottamista tuloista rahaa  kaiken maailman käyttöihin jopa toisille mantereille eikä pidä huolta tiestömme kunnosta.

Tietyömaat pääkaupunkiseudullakin ovat täysin heitteillä eli katuja avataan, mutta niillä ei ole ketään töissä jopa kuukausiin. On mahdotonta ymmärtää terveellä järjellä, miksi ei avattua katua tai tietyömaata saateta saman tien loppuun vaan laitetaan autot ja autoilijat kärsimään pilatusta ajoradasta kuukausia tai jopa vuosia.

Avatut kadut jätetään kynnöspelloiksi, jotka hajottavat autojen renkaat, rikkovat niiden alustat ja aiheuttavat jopa onnettomuuksia. Avattuja teitä työmailla ei jostain syystä viitsitä edes tasoittaa väliaikaisesti.

Jos taasen budjettivarat tai rakennusmiehet eivät riitä koko työmaan hoitamiseen alusta  loppuun niin työmaata ei pidä aloittaakaan ennen kuin resurssit ovat saatavilla.

Katurakennusosastojen ja tiehallinnon päälliköille tulisi antaa monoa, koska he eivät hoida tehtäviään.

Poliitikot ajavat ilmaiseksi takseilla ja ministerit ilmajousitetuilla Audeilla ja vastaavilla. Heitä ei tavallisten ihmisten riesat kiinnosta.

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu