Tilaa uusille pyhätöille Itä-Helsingissä

Itä-Helsingissä on meneillään suotuisa monimuotoinen diversifioiva kehitys. Sekä Vuosaaressa että Herttoniemessä puretaan evlut kirkon tilat. Kirkon rahakistu on tyhjä ja siksi kirkko myy omaisuuttaan eikä rakenna uutta vaan keskittyy hautausmaiden hoitoon.

Nyt vapautuu tilaa pyhättöjen rakentamiseen Suomessa kasvaville uskontokunnille, näiden asuinalueiden lähelle, jonne on syntymässä myös tuhansille muuttajille uusia asuntoja. Näillä  pyhätöillä on sekin etu, että niille on saatavilla runsaasti ulkomaista rahoitusta eikä tarvita verovaroja lainkaan.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010282564.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu