Trump tulee tekemään suurimmat ympäristöteot

Presidentiksi päästyään Trump tulee tekemään merkittäviä tekoja maansa ja maailman tervehdyttämiseksi.

Hän tulee todennäköisesti asettamaan esteitä holtittomalle kulutukselle, jonka tullittomuus ja vapaakauppa on luonut halvoilla hinnoilla. Tullit Kiinan tuonnissa voivat nostaa hintoja USAssa 40%, mikä olisi erinomaista kulutuksen vähentämiseksi.

Trumpin toimet olisivat suurin yksittäisen ihmisen tekemä ympäristötoimi. 

Trump pysäyttäisi myös maahantunkeutumisen eteläisen rajan yli, joka on saanut seniilin nykypresidentti Bidenin takajaloilleen tosin adjutantin tukemana. Tuo miljooniin nouseva muutto on valtava rasite USAlle eikä sille ole tarvetta eikä mitään oikeutusta.

USAn sotiin osallistuminen ympäri maailmaa ei myöskään saa Trumpin tukea. Amerikan nuorten miesten kuoleminen maailman kriiseissä ei todellakaan ole heidän velvollisuutensa eikä USAn velvollisuus maksaa merkittävä osa länsimaiden puolustuksesta.

On myös selvää, että Trump ei tule tukemaan degeneroivia ideologioita kuten genderismiä ja hullua identiteetti-ideologiaa tai woke-kouhotusta, joka on vakava kansakuntia tuhoava mielen sairastuttava  epidemia, jolla ei rakenneta mitään.

**

Maailman on opittava pitämään huoli itsestään ilman USAn puuttumista kaikkeen ja kaiken maksamista. Euroopassa se tarkoittaa kovempaa työntekoa ja tuottavuutta. Sosiaalivaltioiden tukien varassa elävien työkykyisten ja maahanmuuttajien laittamista töihin ilman kaikenkattavia tukiverkkoja.

Säästyneet verovarat on käytettävä EUn puolustuksen parantamiseen,  tuotekehitykseen ja parempaan omavaraisuuteen, joilla riippuvuus ulkovalloista hellittää.

Yhteiskunnissa EUssa tarvitaan henkinen ryhdistäytyminen. Kansainväliset sopimukset on päivitettävä koskien ihmisten oikeuksia ylittää EUn rajoja miten lystäävät. On palattava kunnioittamaan jäsenvaltioiden oikeutta päättää keitä maahan lasketaan ja kuinka monia.

Sosiaalitieteiden nollatutkimuksen varat ja virat siirrettävä oikeisiin tieteisiin, jotka tuottavat oikeaa hyvinvointia ja terveyttä. Journalismista puretaan ideologinen uutisointi ja annetaan yleisölle mahdollisuus itse päätellä maailmankuvansa.

 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/85de91c2-d1d5-497f-81bc-ed45fa0a4c66

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu