Tulin maailmaan, jossa oli 2.500 miljoonaa ihmistä

Syntymäni aikaan maailman väestö oli noin 2.500 miljoonaa.

Nyt väkeä on 5.200.000.000 enemmän ja kasvamaan päin. Reilussa kolmessa viikossa tulee maailmaan lisää yhden Suomen kansan verran ja vuodessa yli 80 miljoonaa eli Saksan kansan verran.

YKn ja maailman viherpunaväen mielestä tämä ei ole mikään ongelma eikä ole tästä johtuvat ympäristötuhotkaan ilmeisesti. Näiden sijaan asiasta puhuminen on suurin ongelma ja rasistista vihapuhetta, joka onkin ihmiskunnan suurin haaste.

Mihin on ihmisten äly ja itsenäinen ajattelu kadonnut ja onko koulutus mennyt ihan hukkaan. Siltä näyttää, että on näin käynyt ja pahemman kerran.

Greta- tyttö kiertää maailmaa isin kanssa kertomassa ahdistuksestaan 16-vuotiaan elämänkokemuksella. Hänelle ei ole tullut mieleen puhua ihmiskunnan todellisesta ongelmasta vaan vain sen seurauksista. Syy ei ole Gretan vaan häntä harhaanjohtavien aikuisten, joiden agendaan ei keskustelu väestön määrästä mahdu poliittisen korrektiuden takia.

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu