Tulonsiirtoyhteisö on uusi talousjärjestelmä

Vihervasemmisto on onnistunut luomaan uuden talousjärjestelmän Suomen ja EUn tasolla. Siinä vaurauden luonti ja hyvinvointi ei perustu siihen mitä kukin yksilö tai valtio tekee tai jättää tekemättä. Yhä useamman elo perustuu tulonsiirtoihin.

Nyt EUssa nämä tulonsiirrot ovat jo valtioiden välisiä. Valtio on voinut mähliä taloutensa pidon vuosikymmeniä ja muut paikkaavat tilanteen solidaarisuudesta rehtiin demarityyliin. Tulonsiirtojärjestelmä halutaan laajentaa EUsta sen ulkopuolisiin maihinkin pohjattomaan Kankkulan kaivoon.

Miten tässä mallissa toimitaan, kun verotulot eivät kasva. No puuttuvat varat tietenkin lainataan.

No miten kasvavat lainat maksetaan takaisin. Ne maksut uudelleenrahoitetaan uusilla lainoilla.

Vihervasemmisto on keksinyt näemmä mahdottoman eli taloudellisen ikiliikkujan.

Jäi vielä kysymättä kuka ne työt tekee, kun yhä useamman ei kannata tehdä töitä. Melkein saman saa työkykyinen  tukina tekemättä mitään. Lisäksi monen työn tuotos on palkkana niin pieni, ettei siitä mene kuin kunnallisvero. Veroja tuosta kertyy 300-500€ kuussa, ei sillä Suomea pystyssä pidetä. Summan pitäisi olla 5-10 kertainen /hlö/kk.

Itsekin jäin tekemättömäksi. Kyllästyin maksamaan puolet palkasta veroihin ja lakisääteisiin vakuutusmaksuihin.

Odottelen vastauksia näiltä talousneroilta.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu