Tyhjä maa asutettavaksi muualta tuleville

Suomalaisten näivettyvä kansakunta korisee viimeisiään elinvoiman puutteessa. Feminismi , progressiivisuus, julkinen miesviha ja Pride -toiminta ovat tehneet tehtävänsä.

Suomalaiset elävät yhä enemmän yksinään jo nuorina. Helsingissä yli puolet talouksista on yhden hengen yksiköitä. Ehkä joku puudeli voi olla lisänä jonkinlaisen perheen muodostamiseksi.

Meillä toimii miesjärjestö, jolta saa lainaksi isän lapsille, joilta sellainen on heitetty pihalle tai hän on lähtenyt jättäen velvollisuutensa hoitamatta. On surullista, että on päädytty vuokraisiin. Se on sama kuin parisuhreessa olevien seksipalveluiden käyttö.

Itsekkyyden ja narsistisen käytöksen takia liitot eivät kestä edes aikaa, jona lapsi tarvitsisi molemmat vanhemmat. Samaa sukupuolta olevien ”avio”liitot tuottavat keinotekoisia lapsiperheitä, joissa lapsilla on vain kaksi isää tai kaksi äitiä. Se ei ole heille terveen kehityksen pohja.

Oman onnen maksimointi johtaa puolet liitoista eroon ja uusperheiden tilanteisiin, jotka tuovat usein vain uusia ongelmia,  ristiriitoja ja paineita arkielämään. Lasten luottamus elämänsä turvallisuuteen ei niissä vahvistu heidän ollessaan heittopusseja jo pienestä pitäen.

Aikuisten onnellisuus ei näytä sekään kasvavan, kun monelle ei riitä yksi ero. Lapsia tehdään usemmassa liitossa ja myös liittojen ulkopuolella lasten näkövinkkelistä yhtään välittämättä.

Reality paritus- ja alapääntirkistelyohjelmista sekä kaikesta suuresta elostelusta, sukupuolensa valinnan vapaudesta ja somen treffisovelluksista huolimatta ihmiset ovat laajalti  ahdistuneita, yksin ja onnettomia tarviten tukiryhmiä, terapiaa ja psyyken lääkkeitä kasvavan määrän. Kasvussa on myös huumeiden käyttö ihan nuoresta asti.

Ihmiset ovat sekaisin enemmän kuin koskaan Suomen historiassa. Gallupien mukaan olemme kuitenkin maailman onnellisin kansa, mikä on absurdia.

Pääkaupunki slummiutuu ahtaan asumisen takia ja lasten teko ei kiinnosta. Ohilaukausten vuoksi on ehkäisyä Suomessa  parannettu lähes 10.000 abortilla. Suomen alle 35 -vuotiaiden miesten lapsettomuus on  50% ja alle 45 -vuotiaiden 30%.

Miksi?

Jotkut erikoisasiantuntijat väittävät miesten naisia alhaisemman koulutuksen aiheuttavan miesten poikamieselämän. Korkeakoulutettu nainen ei kuulemna  parittele lisääntymistarkoituksessa ja ole  vakituisessa suuhteessa heikommin koulutetun miehen kanssa.

No naisille ei miehen koulutustaso ole tärkein vaan tulotaso ja varallisuus, joka mahdollistaa omia kykyjä korkeamman elintason ja mukavan elämän myös lapsille.

Kun liitto päättyy eroon, voi vielä kuitata puolet miehen varoista laillisesti elatusmaksujen lisäksi. Tilanne ei houkuta miehiä virallisiin parisuhteisiin ja hankkimaan lapsia. Se on yksinkertaisesti erittäin huono diili miehelle. Miehen roolin määräytyessä feminismin ehdoilla lopputulos on selvä.

Seurauksena edellisistä on sekä miesten että naisten  yksinäisyys, lapsettomuus ja pieni syntyvyys vain kasvavat.

Sairasta yhteiskuntaamme on vaikeaa enää tästä syöksykierteestä pelastaa niin syvällä ovat vauriot. Meillä onkin tarjota muualta tuleville terveille kansoille tyhjä rauhallinen maa asutettavaksi.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu