Uhriutuminen on trendikästä

Pörrökin on uhri

Suomessa on kaikkinainen elämän helppous, huolettomuus, turvallisuus , elintaso sekä yhteiskunnan palvelut historiallisessa huipussaan.

Tästä huolimatta meillä on ennätysmäärä ahdistuneita, turhautuneita, näköalattomia, sosiaaliturvan varassa eläviä, etnisiä ja vähemmistöryhmiä, työssä käymättömiä työikäikäisiä ja -kykyisiä,  juoppoja, huumeiden käyttäjiä ja identiteettiongelmaisia.

Nämä ryhmät ja muut täysin mitättömiäkin  haasteita elämässään kokevat ovat löytäneet yhteisen trendikkään harrastuksen; he ovat uhriututujia. Uhriutuminen tarkoittaa, että yksilön ongelmat ovat muiden aiheuttamia ja näiden vastuulla eikä yksilö nyt vaan millään voi itse asioitaan parantaa, sen ehdottaminenkin on kyykyttämistä.

**

Uhriutuminen on levinnyt jo kotieläimiinkin. Reilun vuoden vuoden vanha koiranpentumme Pörrö on trendissä mukana.

Sitä moititaan jatkuvasti, kun se jää kiinni jonkun sukat tai kalsarit kuonossaan ja sen ilmeen ollessa täysin syytön. Koira on alkanut selittämään syyttömyyttään ja mistä on kyse. Se kertoo, että oikeasti hän ei ole syypää ongelmaan vaan aggressiiviset sukat ja kalsarit. Ne vaanivat pyykkikorissa ja tuoleilla hyökätäkseen koiran kuonoon. Asialle ei Pörrön mukaan hän voi mitään.

Kuitenkin näyttää siltä, että teko olisi Pörrön syytä. Se onkin siksi uhriutunut.

+3
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu