Urkintalaki on suurin turvallisuusriskimme eikä Hesari

Hesarin toimittajat ovat olleet tuoreeltaan oikeudessa epäiltyinä Suomen turvallisuutta vaarantavien tietojen julkaisusta Hesarissa 2017.

Tilanne on täysin absurdi. Hesari julkaisi kahden artikkelin kokonaisuudesta ensimmäisen, kun SUPO puuttui asiaan. Julkaistut tiedot olivat julkisesti saatavilla ja kansalla on oikeus tietää niistä hyvinkin tarkkaan.

Suurin turvallisuusuhkamme pitkällä jänteellä on valtion harjoittama kansalaisten urkinta, joka on visusti pimitetty. Näistä on pelkkiä huonoja kokemuksia historiassa. Kun urkintakoneisto on kerran luotu niin tulevat hallitusvallat voivat sitä väärinkäyttää kansalaisia vastaan. Näin kävi Venäjällä, aikanaan natsien Saksassa, DDRssä sekä myös nyky Saksassa, P-Koreassa ja viimeksi mm. USAssa, jossa kansalaisen koskemattomuus ja yksityisyys katosi täysin 2001 vuoden Patriot -lakien myötä.

On ymmärrettävä, että Viestikoelaitos urkkii myös SUPOn toimeksiannosta tiettävästi kaikkia eikä pelkästään ulkomaalaisia tai tee vain sotilastiedustelua.

**

Tällä hetkellä kansa ei tiedä miten kansalaisten urkintaa laajennettiin uudella lainsäädännöllä. Ei tiedetä keitä voidaan urkkia ja millä perusteilla. Emme todellakaan tiedä kuka urkkii ja miksi tai kuka uskottavasti valvoo urkintaa. Urkinnan valvontaa ei voi tehdä luotettavasti yksi tietosuojavaltuutettu tai edes kaksi.

Emme myöskään tiedä keille tietojamme luovutetaan ja mihin käyttöihin. Meillä ei ole mahdollisuutta saada tietää edes myöhemmin itseemme kohdistuneesta urkinnasta.

Meistä kerättyjä virheellisiä tietoja ei pysty oikaisemaan. Olen saanut ymmärtää, että urkkijoilla on syytesuoja ja, että  Viestikoelaitoksessa (vanha nimi) voi työskennellä myös ulkomaisia urkkijoita, joilla myös on syytesuoja. Väärinkäytöksiä valvoo laitos itse ja päättää myös seuraamuksista.

Mikään turvauhka ei oikeuta tällaisen järjestelmän hyväksyntää. Mitätöntä terroriuhkaa torjutaan sillä parhaiten, ettei Suomeen yksinkertaisesti oteta muuttajia, joita ei tunneta ja, jotka eivät tänne sopeudu ja hyväksy lakejamme.

+2
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu