USA kääntyy itsekästä aborttikäytäntöä vastaan.

USA on jatkanut jakaantumistaan arvottomien liberaalien ja eriasteisesti konservatiivisten kesken. Tämä on ehdottomasti tervehdyttävä muutos hiolimatta seuranneista ongelmista. Vanhalla politiikalla jatkamalla USA lakkaa olemasta kunniotettava suurvalta ja esikuva muulle maailmalle.

Nyt viisi yhdeksästä korkeimman oikeuden tuomarista on myöntynyt löyhien aborttilakien peruuttamiseen.

13 osavaltiota on jo käytännössä tehnyt pääosasta abortteja laittomia.

Ihmiset päättävissä asemissa ovat heränneet lasten murhaamisen massiiviseen määrään. USAssa tehdään näitä teloituksia noin miljoona vuodessa. Tarkkaa lukua ei tiedetä, koska noin 30% aborteista ei raportoida kansalliseen CDCn kantaan.  Useissa osavaltioissa 20-40% raskauksista päätyy lapsen tappoon. Meno on huomattavan huoletonta.

Toisaalta vain muutama prosentti näistä äitien helpotuksista perustui kehitysvammaan, äidin hengen turvaamiseen, insestiin tai raiskaukseen.

Abortit tehdäänkin pääosin  mukavavuussyistä ja ns. jälkiehkäisynä eli erittäin itsekkäistä syistä ihmishenkeä halveksuen. Oikeuksiaan huutavat naiset eivät näe kuin oman napansa.

**

Aborttin vapaa saatavuus on kulutusyhteiskunnan helmi. Ihmisen tulee saada kaikki ilman vastuuta juuri silloin, kun itse haluaa. Abortin kerran tai useamman tehnyt voikin löytyä myöhemmin hedelmällisyyshoidoista. Se on irvokasta.

Kehittymässä oleva lapsi on täsmälleen samoin erillinen ihminen kuin hoitokodissa oleva vanhus, joka ei pärjää ilman toisen apua vaan menehtyy. Kehittyvä ihmisenalku on äitinsä vastuulla ja hoidossa tämän sisällä. Lapsella on oma kehonsa ja kaikki elimet. Hän ei ole äitinsä omaisuutta tai tämän osa tämän kehoa vaan tämän kehossa.

Lapsella on ihmisoikeudet siitä hetkestä, kun hän alkaa kehittymään eikä tätä eettistä rajaa voi venyttää äänestämällä, kiukuttelemalla ja mellakoimalla kaduilla kuten progressiiviset luulevat.

Ihmisarvon alkaminen ei ole juridiikkaa tai mielipidekysymys. 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008800974.html

**

Vasemmistolainen arvorappio on laajaa USAssa. Yksi sen sairaista keksinnöistä on harrastaa positiivista syrjintää yliopistojen opintopaikkojen jaossa. Latinot ja mustat pääsevät opiskelemaan ilman edellytyksiä oppia. Heitä vaan otetaan sisään ohi muiden kuten valkoisten ja aasialaisten, jotka ovat käyneet koulunsa hyvin.

Tälle on nyt tulossa myös loppu.

 

+7
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu