USA on vaarallisen massavaelluksen kohteena

USAn eteläraja on vaarallisen invaasion kohteena. Lyhyessä ajassa noin yhdeksän miljoonaa laitonta vaeltajaa ympäri maailmaa on luvitta tunkeutunut USAhan.

Nämä ihmiset ovat tuntemattomia eikä heidän sijaintiaan usein edes tiedetä eikä millä he elävät. Rikollisuus on yleinen ratkaisu, joka alkaa monasti jo huumeiden salakuljetuksella rajaa ylitettäessä. Syynä tähän on se, että Meksikon huumeliigat organisoivat muuttajien muilutusta rajan yli mm huumeiden salakuljetusta vastaan.

Bidenin hallinto ei halua estää valtavan ihmismäärän vaellusta maahan. Nyt liittovaltio on konfliktissa Texasin hallinnon kanssa sen halutessa valvoa rajaa tehokkaasti.

USAn hallinto toimii käsittämättömällä itsetuhoisella tavalla.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu