USA tuhoaa itse itsensä Bidenin komennossa

Laiton siirtolaisuus USAhan on nykyään sitä luokkaa, että se syö USAn sisältäpäin. Paperittomia ja täysin tuntemattomia ulkomaalaisia on maassa ainakin 11 miljoonaa.

Joka päivä etelärajan ylittää luvitta  latinomaista tulleita 8.000 ihmistä. Tämä tarkoittaa 2,9 miljoonaa tunkeutujaa vuosittain. Kyse on elintasomuuttajista, joista ei tiedetä heidän nimeään, taustaansa, asuinpaikkaa USAssa tai elinkeinoa.

Presidentti Trump toi lain takaisin voimaan ja vaati, että jokaisen tulijan on haettava lupaa maahantuloon. USAhan ei vain kävellä. Nyt Joe Biden yrittää purkaa tämän lain.

Osavaltioden virkamiehet arvioivat rajojen avaamisen vapaalle vaeltelulle jopa  kolminkertaistavan tulijoiden määrän noin 9 miljoonaan vuodessa.

On muistettava, ettei USA ole sosiaalidemokraattinen maa, jossa ventovieraatkin elätetään sossunluukulta vastikkeetta ja annetaan terveydenhoito sekä koulutus. Siksi tulijat päätyvät aivan liian usein hämärähommiin ja rikollisuuteen. USAssa on jo kymmenien miljoonien köyhälistö, jolla ei koulutusta eikä monilla edes varsinaista lukutaitoa.

Jokainen älykäs ihminen ymmärtää mikä katastrofi tästä seuraisi. Vain presidentti Joe Biden ei tokkurassaan tätä ymmärrä tai ei välitä.

 

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009278316.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu