Uskonnollisesta väkivallasta ja uskonrauhasta

Kirjoitin pari päivää sitten pilapiirtäjä Westergaardin kuolemasta ja hänen elämästään poliisivartiossa kotimaassaan Tanskassa. Hän piirsi 2005 vuonna pilapiirroksen profeetta Muhammedista liittyen hyvin todelliseen uskonnolliseen väkivaltaan. Pilapiirros ei siis ollut rienausta vaan vakava viesti kaikille.

Westergaard joutui viestinviejänä itsekin murhayritysten kohteeksi.

***

Islamistinen väkivalta on vitsaus ympäri maailmaa. 2001 vuoden 9/11 iskujen jälkeen iskuja ollut 39.575 kpl, joissa kaikissa on kuollut vähintään yksi ihminen, yleensä useita kerralla.

Nämä iskut ovat olleet sotien ulkopuolella tapahtuneita uskonnollisia terroritekoja, joissa on murhattu ja vammautettu pääasiassa siviilejä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Iskuja on tehty kymmenissä maissa ja tehdään edelleen päivittäin.

***

Vuoden 2021 aikana on islamistisia iskuja ollut 1 218 kpl

* 42 maassa
* murhattuja ollut 6.014
* vammautuneita 5.570

https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2021

Tuho on ollut tänä alkuvuonnakin runsaasti suurempaa kuin 9/11 iskuissa ja silti asiaa ei edes EUn lehdissä tai töllössä mainita.

Ilmeisesti länsimainen oikeusajattelu tulkitsee, että ihmisiä saa uskonnon nimissä murhata määrättömästi, muttei asiasta saa kertoa kuten Westergaard teki, ettei loukkaa uskonrauhaa ja syyllisty itse viharikokseen.

 

 

 

 

+26
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu