Uskonsodat eivät ole ohi

Lähi-itään ja läntiseen Aasiaan on kehittynyt puolittain vaivihkaa erittäin vaarallinen voimatekijä, joka taustalla tarkoituksella ylläpitää väkivaltaa alueella vuosikymmenestä toiseen.

Kyse on Iranista.

Iran on yhdessä islamin ja lännen hyväuskoisten pöljien kanssa suurempi uhka kuin on Venäjä. Iranissa ei valtion päämiehillä ole normaaleja aivoja vaan uskonnollinen kiihko niiden tilalla. Kyse on vaarallisesta paketista.

Kun Iran on nyt lähtenyt avoimin sotatoimin suoraan haastamaan alueen ainoaa länsimaata eli Israelia, on varauduttava suureen yhteenottoon.

On mahdollista, että Iran on astunut yhden merkkiviivan yli, joka olisi kannattanut jättää yliastumatta. Nyt ollaan tilanteessa, jossa on tehty avoin sodanjulistus eikä sitä tulla jättämään siihen.

Lännen on mietittävä, onko Iranin sotilasvoima tuhottava täysin, mikä voidaan vielä tehdä vai jäädäänkö odottamaan Iranin vahvistumista. On varmaa, ettei Israel tule jättämään asiaa tähän.

**

Itse näen edessä olevan islamistisen vallan ja länsimaiden välienselvittelyn, jolla on pitkät vaikutukset.  Toimiin on tartuttava ajoissa riittävin ottein, sillä odottamalla tilanne vain pahenee. Islamistit eivät ole aikeissakaan muuttaa toimintaansa muualla terrorin tukemisessa, rikollisen islamilaisen valtiojärjestyksen levittäjinä ja omien kansojensa sortajina.

Sotaan on jo nyt vedetty mukaan Englanti, Ranska ja USA. Lukekaa brittien pääministerin lausunto alla. Positiivista asettelussa on pidemmällä jänteellä se, että islamismi on myös vihollinen Venäjälle, Intialle ja Kiinalle.

Tuleva suursota on vahvasti ideologinen ja  uskonnollinen luonteeltaan. Se tarkoittaa rumaa jälkeä inhimillisesti. Meidän on huomioitava tämä EUn maahanmuutossa merkittävänä riskinä rajoittamalla oleellisesti muuttoa alueilta, joiden asukkaat suhtaantuvat myönteisesti terroriin, islamistiseen yhteiskuntajärjestykseen, sharialakiin sekä niiden levittämiseen.

Kyse on siitä, että nämä keskiaikaiset opit ja elintavat ajan mittaan tuhoavat läntisen yhteiskunnan vapauden, demokratian,  turvallisuuden ja länsimaisen  kulttuurin, joka on kuitenkin ylivoimaisesti kehittynein eikä sitä tule uhrata sinisilmäisten monikulttuurisuuden alttarilla.

Alimmainen tuore linkki kertoo mainiosti mistä kyse EUn tulevaisuudessa.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010359144.html

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/04/14/israel-hamas-war-iran-drone-attack-raf/

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/efbe6776-5597-41c1-bd28-b03f9be36b7b

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010360905.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu