Uusi maailmannapa 2040

The Indo-Pacific

The Indo-Pacific comprises 40 countries and economies: Australia, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodia, Democratic People’s Republic of Korea (DPRK), India, Indonesia, Japan, Laos, Malaysia, Maldives, Mongolia, Myanmar, Nepal, New Zealand, the Pacific Island Countries (14), Pakistan, People’s Republic of China (PRC), the Philippines, Republic of Korea (ROK), Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Timor Leste, and Vietnam.

• 50% of world GDP by 2040

• 50% of global greenhouse gas emissions

• 65% of world’s population

• 67% of world’s Indigenous peoples

• 37% of the world’s poor

• PRC, Japan, India, ROK, Australia: 5 of the region’s largest economies

• US$29.3T combined GDP of top 5 compared to US$17.2T for whole EU-27

(Kanadan valtion tilastokeskus)

Tyynenmeren länsilaita ja eteläinen Aasia on ristiriitaisuuksistaan huolimatta kasvamassa ohi USAn ja EUn.

Sotimisestaan, kieroiluistaan ja manipuloinnistaan tunnettu USA on alati  pienenevä tekijä maailmassa kaikin tavoin ja samoin sen dollari, jota painetaan lisää katteettomasti triljoonittain, jotta ostovoima säilyisi USAssa.

EU on samalla tiellä sosialismillaan ja  tulonsiirtoihin sekä velkaantumiseen keskittyvillä yhteiskunnillaan.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu