Vaeltelu EUn ja Suomen alueelle on saatava hallintaan

Suomen valtiojohdolla, Migrillä,  rajavartiostolla eikä EUlla näytä olevan mitään todellista otetta kansainvaellusten hallitsemiseen. Toimenpiteet ovat jääneet vain puheiden tasolle.

Tiedustelin some-keskustelussa 2015 ministeriltä, mikä on maksimimäärä pakolaisia, jotka Suomi voi jatkossa ottaa maahan. Vastaus oli  ”Emme voi tietää paljonko heitä tulee.” Tämä kertoo kaiken poliitikkojen halusta hallita tulijamääriä.

Tuo muuttoliike on vasta aluillaan ja sen negatiiviset yhteiskunnalliset, taloudelliset ja turvallisuusvaikutukset tulevat olemaan valtavia. Vaeltelun hallinta on Suomella kertaluokkiaa tärkeämpi kuin jokin vihreä siirtymä.

Olemme tilanteessa, jossa elätettävien määrä kasvaa yli kantokyvyn. Mitään mieltä ei ole ottaa vastaan  muuttajia, joista vain puolet joskus  työllistyy tuloille, joilla pärjää. Jäljelle jää  kasvava joukko tukien varassa eläviä.

Me emme saa olla tyytyväisiä edes siihen, jos tulijoiden työllisyysaste yltäisi samaan kuin kantasuomalaisten. Sen kustannus on kokonaisuutena edelleen liikaa. Miksi otamme yleensä lainkaan hoivattavaksi suuret joukot tulijoita, joilla ei yksinkertaisesti edes ole edellytyksiä itsensä elättämiseen? Millä.me maksamme heidän kulunsa, vellako tai verotusta kiristämällä?

Työttöminä tulevat ja sellaisiksi päätyvät eivät kuulu köyhään ja velkaiseen Suomeen.  Heidän oikeutensa tukiin ja palveluihin eivät voi olla samat kuin tänne syntyneillä. Muualla maailmalla tulijat   karsitaan toimeentuloperusteilla. Maamme  kansalaisuuden saamisen pitää kestää riskiryhmien osalta pitkään, koska kansalaisen maasta poistaminen ei enää onnistu.

EUn rajojen ylittäminen pakolaisväittämällä on aikansa elänyt malli eikä kasvavien  määrien vuoksikaan sovellu nykymaailmaan . Sitä ei tue Schengen -alueen vapaa liikkuvuuskaan.

Kansainväliset migraatiosopimukset kuten YKn GCM ovat roskistavaraa. Huonosti EUn jäsenmaita palvelevat vaellussopimukset on irtisanottava nopeasti ja kirjoitettava säännöt uusiksi.

EUn ja sen jäsenmaiden on lopetettava suopea migraation nykykäytäntö ja lähdettävä siitä, että alueen ulkopuolelta tullaan EUn  rajan yli vain viisumilla, joka on anottu ja annettu ennen EUn rajalle tuloa.

Suomi voi toimia vastuullisesti suomalaisten kannalta ja aloittaa rajojensa hallinnan sulkemalla itärajamme liikenteen molempiin suuntiin kaikelta liikenteeltä. Se on hyvä alku oikeaan suuntaan ja ratkaisee useamman ongelman samalla toimella.

 

 

 

 

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu