Valtakunnansyyttäjä identiteetti-ideologian asianajajana

Valtakunnansyyttäjä oli jo virkana ihan hölmö idea. Yhden ihmisen vetämän inkvisition tehtäväksi on annettu täysin poliittisten tarkoitusperien ajaminen Suomessa.

Nyt on syytteessä Päivi Räsänen, joka on kysyttäessä kertonut miten kristinuskossa nähdään homoseksin harrastus (ei siis homoseksuaalisuus piirteenä). Hän on sanonut kuten asia on. Kristinusko suosittaa homoseksistä pidättäytymistä.

Räsäseltä on kysytty hänen omaa näkemystään, mistä homous ja muut seksuaalipoikkeamat johtuvat. Hän on vastannut tavalla, jota tukee moni eli kyse on ihmisen kehityshäiriöstä. Missä määrin se on fysiologista tai henkistä, sitähän ei tiedä kukaan.

On täysin järjetöntä tehdä tästä rikosepäily ja syyttää Räsästä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Jos syyttäjä tästä kiihottuu niin hän tarvitsee muuta kuin juridista apua.

***

Kukaan ei omista oikeaa näkemystä poikkeavuuksien syistä. Ne ovat kaikissa tapauksissa vain näkemyksiä. Niistä on oikeus olla julkisesti eri mieltä.

Kristinuskon ohella islam tuomitsee homoseksin ankarasti ei homoseksuaaleja ihmisenä. Tilanne on täysin sama kuin pedofilian kohdalla. Uskonto tuomitsee lapseen kohdistuvan seksin, muttei ihmistä, joka kärsii  pedofiilisistä haluista.

Muistetaan koko ajan, että Räsänen ja moni muu puhuu omasta ja uskontonsa näkemyksestä homoudesta, muttei tämä kenenkään homoseksiä edelleenkään estä.

Useissa muslimimaissa homoakteista saa ankaran tuomion tai pääsee hengestään. Suomalaiset muslimit ovat tämän näkemyksen kannalla aivan avoimesti eikä heitä siitä kukaan vie oikeuteen tai heidän uskonoppineitaan.

Syyttäjä ei ole huomioinut sitäkään, että monia muslimeita ja kristittyjä loukkaa väittää, että poikkeava seksuaalinen käytös on normaalia ja sallittavaa, kun se ei heidän käsityksensä mukaan sitä ole.

***

Syyte koskee lopultakin kiihottamista kansanryhmää vastaan. Se on myös tarkoitettu avoimen  keskustelun poistamiseen julkisuudesta ja joidenkin pahan mielen tyynnyttämiseen. Pyritään paapomaan aikuisia ihmisiä kuin pikkulapsia ja oikeuden toimesta määräämään asioita, joiden oikeaa syytä ei tunne edes lääketiede ja psykiatria.

On päivänselvää, että tällainen syyttäjän toiminta se todella aiheuttaa vihaa eikä poista sitä. Poliittisen korrektiuden vaaliminen on mennyt sairaan touhun puolelle.

On säälittävää nähdä Suomen oikeuslaitoksen muuttuvan identiteetti-ideologian asianajajaksi verovaroilla. Poliittiset virkanimitykset johtavat tähän.

 

 

 

+12
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu