Valtakunnansyyttäjän noitavaino

Tuoreeltaan on edelleen jauhettu Päivi Räsäsen syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Asia on parhaillaan tutkinnassa, mitä se sitten tarkoittaakaan. Mitään tutkittavaa ei ole.

Valtakunnansyyttäjä Toiviainen näkee Räsäsen syyllistyneen rikokseen, vaikka Räsänen kertoo Raamatun kannan homosteluun ja samaa sukupuolta olevien kirkolliseen vihkimiseen. Toki kristittynä Räsänen on myös itse Raamatun kannalla.

***

Kun suomalainen imaami teki saman tempun 2013 ja kertoi homojen tappamisen olevan ok Koraanin mukaan niin tämä ei ollut rangaistavaa ja poliisi jätti jutun siihen. Hyvin tiedämme islamin opettajien olevan Koraanin kannalla kaikkialla maailmalla. He kannattavat sharialakia. Tiedän sen tarkalleen itsekin oltuani runsaasti islamilaisissa maissa. Enemmistö muslimeista kannattaa sharialakia sellaisenaan myös länsimaissa.

IL tänään: ”Helsingissä imaamina toimiva Abbas Bahmanpour totesi, että islam suhtautuu homoseksuaalisuuteen moraalisena paheena ja rangaistus siitä on kuolemantuomio, mikäli homoseksuaaliselle aktille on vähintään neljä todistajaa.”

Bahmanpour ei millään tavoin edes esitä olevansa tappokäskyä vastaan, joka on kertaluokkia vaarallisempi kuin homouden pitäminen syntinä tai kirkollisen avioliiton epääminen homoilta.

Muslimien suhteen homoihin näkee siinä mitä tänäänkin tapahtuu islamilaisessa maailmassa kuten Afganistanissa. Homon tappamiseen ei tarvita yhtäkään aktin todistajaa, ei aina edes oikeudenkäyntiä.

Toiviaisen toiminta oikeudenpalvelijana on mielestäni vahvasti politisoitunut yksipuolisuudessaan. Lisäksi se on älyllisesti hyvin heikkoa tulkintaa asiassa. Se palvelee ideologiaa, joka on suomalaisen arvojen vastainen.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dcd1a6d3-7a7e-4cd6-8a85-1ea2bde3e0f5

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu