Tiesitkö? Valtio takaa luottotietonsa menettäneen

Moni suomalainen köyhä, sairas, vanha  ja velkaantunut luottotietonsa menettänyt ei tätä tiedä.

Suomen valtio on jo pitkään taannut luottotietonsa menettäneitä. Nyt tähän tukeen laitetaan hallituksen myötämielisyydellä taas miljardeja joko takuuvastuina tai suorana rahatukena.

Punaviherhallitus on myötämielinen tukien merkittävälle kasvattamiselle, koska se on solidaarisuuden esitaistelija. Onhan nyt saatavilla ilmaista velkarahaakin määrättömästi.

Nyt kannattaa tukea tarvitsevan kirjoittaa kansanedustajalleen saadakseen ohjeita miten tukea itse saa haettua eli rahaa tai vaikkapa valtion takauksen asuntolainaan tai vuokrasopimukseen. Kyse siis tuosta kuuluisasta takuutuksesta demaritermein.

Nyt tukijonossa on hieman ruuhkaa, koska Suomen tukien ja takuiden saajia ovat olleet vain ulkomaalaiset mm eteläisessä Euroopassa, jossa luottotiedot olleet punaiselle pitkään kokonaisilla kansakunnilla. Toki on selvää, että mikäli tukia syydetään ulkomaalaisille niin niitä saa suomalainenkin samoin perustein.

Vai miten se oli..

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu