Vartiokylän ja -harjun raiskaus Helsingin kaupungin toimesta

Hesarin mielipideosastolla oli tänään kirjoitus itäisen Helsingin vakiintuneimman omakotialueen raiskauksesta hivuttautuvalla kerrostalorakentamisella. Kyse on pientalojen tilalle tungettavista mauttomista betonitorneista ja ghettorakentamisesta.

Kahdentoista kilometrin päässä keskustasta ei todellakaan tarvita Suomessa  tehorakentamista eikä korkeita rakennuksia. Se tarve perustellaan sillä valheella, että Helsingin on kasvettava ja kaikkien halukkaiden on mahduttava Helsinkiin tulivat he sitten muualta Suomesta tai muilta mantereilta.

Helsingin kaupunki, jolla on määrättömästi rakentamatonta maata omassa kunnassa ja lisää naapurissa, haluaa vaiheittain pilata tämänkin asuinalueen, jossa ei ole ollut kerrostaloja eikä niitä myöskään kaivata.

Alueen luonne on vihreä, hiljainen ja rakentamistapa vakiintunut yli 100 vuoden aikana. Alueen asukaskanta on koko Helsingin pitkäaikaisin. Kyse on Vartiokylän ja Vartioharjun alueesta. Alue kaipaa samanlaista suojelua kuin keskustan jugend-korttelit kuten kirjoittaja sanoo.

Otin tämän kirjoituksen esille, koska sen aihe oli hyvä, mutta kirjoitustyyli liian kiltti ja alistunut suomalaiseen tapaan.

Kyllä vakiintuneilla asuinalueilla on sen asukkailla oltava kaupungin poliitikkoja ja virkamiehiä suurempi valta alueen suurista muutoksista päätettäessä. 

Toivon, ettei yksikään asiasta samaa mieltä oleva äänestä tämän tuhon suunnittelijoita kunnallisvaaleissa. Sylttytehdas on vihreässä virkamieskunnassa ja se henkilöityy vastuumielessä johdossa pormestari Juhana Vartiaiseen sekä apulaispormestari Anni Sinnemäkeen.

 

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000010197040.html

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu