Vauhko vihreä siirtymä Suomessa on huijausta

Suomen väestötiheys 1.1.2022 oli 18,3 asukasta maaneliökilometriä kohden. Muuhun Eurooppaan verrattuna Suomi on varsin harvaan asuttu maa, sillä koko EU:n keskimääräinen asukastiheys on noin 110  asukasta/ km².

Maapallon pinta-ala on 510 069 000 neliökilometriä, josta maata on 150 000 000 neliökilometriä. Asumiskelpoista maapinta-alaa maapallolla on 64 500 000 neliökilometriä (43 prosenttia maasta). Tällä hetkellä maapallolla asuu noin 7,87 miljardia ihmistä. Jos tämä väestö asuttaisi tasaisesti asumiskelpoisen maan, yhdellä neliökilometrillä asuisi tällä hetkellä 122  ihmistä.

Jos maailman väestötiheys olisi tasainen asumiskelpoisella maalla ja sama kuin Suomessa eli 18,3 nuppia/km2 niin Maan koko väestö olisi vaivaiset 1,180 miljardia eli 15% nykyisestä.

**

Koska me Suomessa olemme eläneet vastuullisesti ja lisääntyneet vähän, ovat vihreiden kiireellisyydessään vauhkot ympäristötoimet täysin yliampuvia, jolleivat suorastaan hulluja. Me emme ole muulle maailmalle mitään ympäristövelkaa tällä väestöllä vaan toisinpäin.

Ei voi olla niin, että me lakkaamme lämmittämästä asuntojamme normaalisti, käymme minuutin suihkussa kronografi mukana ja luovumme suurten välimatkojen maassa auton käytöstä, kun samaan aikaan väestösuurvallat polttavat fossiilisia polttoaineita, rakentavat uusia polttovoimaloita ja mikä pahinta, lisääntyvät kuin kanit yli  80.000.000 ihmisen nettovauhtia vuodessa.

Maakohtainen väestöntiheys on saatava osaksi päästökauppaa ja vihreämme järjestykseen eli pois päättämästä mitään.

+30
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu