Venäjä ei ole vielä aloittanut totaalia sotaa

Uutiset kertovat meille, että Ukrainassa on täysi sota. Ei siellä ole. Venäjä ei ole edes aloittanut täysimittaista sotaa. Mistä tämän tietää?

Saamme uutisia muutamien tai parinkymmenen siviilin kuolemista per isku. Kaikki nuo ovat ikäviä uhreja. Mutta täysimittaisessa sodassa heitä olisi tapettu jo kymmeniä ja satojatuhansia. Samoin pieni sotilaiden kuolleisuus kertoo samaa.

Uhreja on vähän, koska mittavia tykistökeskityksiä ja laajoja ohjusiskuja ei ole tehty. Ilmapommitukset puuttuvat lähes kokonaan. Iskut ovat hajanaisia ja enemmänkin terroria.

Totaali sota on vasta tulossa.

+11
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu