Venäjän aggressiosta on vastuussa Venäjän kansa

Ukrainan sota ja Venäjän sisäiset valtiorikokset kuten lehdistön ja opposition edustajien murhat ja despootin vallankäyttö ovat jatkuva kauhistelun aihe lännen mediassa ja poliitikkojemme puheissa.

Syy pahuuteen ja vääryyksiin on aina Vladimir Putinissa. Hän on toki näiden tekojen alkuunpanija tai ainakin suojelija, mutta ei lainkaan ainut syyllinen.

On niin, että Putinin teot mahdollistaa yksin Venäjän kansa. Tuoreen mielipidetiedustelun mukaan noin 70% venäläisistä kannattaa Putinia ja tämän toimia sekä hänen uudelleen valintaansa presidentiksi=diktaattoriksi.

Venäläiset pitävät Putinia kokeneena, pätevänä ja vastuullisena johtajana, joka saa jatkaa demokraattisesti valittuna rikollisena.

Venäjän kansa ei siis näe Putinin Venäjän teoissa mitään väärää vaan tuntee päinvastoin. Se haluaa, että opposition edustajat teilataan isänmaan pettureina ja vanhan Neuvostoliiton alueet palautetaan.

Onkin täysin selvää, että venäläiset kansana on pääsyyllinen Venäjän valtiorikoksiin.  Usein kuulee väitettävän, että tämä johtuu Venäjän median tekemästä valehtelusta. Voin vakuuttaa, ettei näin ole.

Miljoonat venäläiset matkustavat ympäri maailmaa, työskentelevät ulkomailla ja voivat lukea vapaasti lännen mediaa. Venäläiset hyvin tietävät maansa tekemistä vääryyksistä, mutta eivät välitä, koska Putinin hallinto tekee juuri mitä Venäjän kansan suuri enemmistö haluaa.

Tiedän Suomessa pitkään asuneita venäläisiä, jotka kannattavat Putinia, vaikka taatusti tietävät totuuden hänen teoistaan. Venäjän suuruuden ja kunnian palauttaminen on heillekin tärkeintä.

Venäjän suuruus halutaan takaisin eikä kaihdeta omien eikä muiden tappamista.  Demokratia eli kansan enemmistön tahto toteutuu näin. Venäjän sisäinen tahtotila on Putinin takana aivan samoin kuin natsien Saksassa kansa oli Hitlerin takana 1939-45. Tätä ei lännessä ymmärretä vaan kuvitellaan Venäjän kansan olevan Putinin ikeen alla. Se on vakava virhearvio.

+14
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu