Venäjän kansalaisille ei tule myydä maata Suomesta

Suomi on leväperäisesti hoitanut turvallisuuttaan ulkomaalaisten kiinteistöomistusten osalta.

Törkein esimerkki on venäläisten kiinteistöomistukset Suomessa. Nuo kaupat tulee tehdä laittomiksi välittömästi ja pakkolunastaa jo tehdyt henkilöiltä ja yhteisöiltä, joilla on vain Venäjän passi tai venäläinen tausta.

Viime vuonna venäläiset osapuolet ostivat yli 100 kiinteistöä Suomesta. Niistä vain kolme kauppaa estettiin. Puolustusministeriö hyväksyi hölmöyttään kaikki muut.

Suomi on sinisilmäisten pöljien maa salliessaan venäläisten osapuolien maanhankinnan maastamme. Se mahdollistaa mm. vakoilun, cyber-häirinnän, sabotaasin, sabotöörien piileskelyn sekä moninaisten  sotatarvikkeiden varastoinnin.

Vaarallisimpia osapuolia ovat kuitenkin ns oikeusvaltio -öyhöttäjät, joille ainut pyhä asia on referoida lakeihin, joita ei kuulu soveltaa poikkeusoloissa.

Juuri kv. sopimukset ja EU-lait, joihin perustuvat omat lakimme, antavat vain tekosyitä jatkaa löyhää maanomistuksen sallimista vedottaessa henkilöiden ja yhteisöjen oikeuksiin.

**

Venäjän lainsäädännön mukaan ulkomaalaiset eivät voi omistaa maata raja-aluevyöhykkeeltä. Vyöhykkeen laajutta ei tiedetä, koska sitä ei ole määritelty. Määrittelystä puolestaan vastaa Venäjän presidentti. Helppoa tulkinnanvaraa siis riittää kuten onkin valtion edun mukaista.

Samaa joustavaa lainkäyttöä tulisi noudattaa Suomessakin. Silloin ei ole tarve takertua ja hirttääntyä juridisiin pilipali-juttuihin ja lakien muutosprosesseihin vaan voidaan toimia järkevästi ja nopeasti tilanteen  mukaan.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu