Venäjän tärkeä rooli tulevaisuuden muuttomaana

Maailma ähkii ylikansoituksen alla. Ylihuomenna väkeä on jo 10 miljardia. Massamigraatio repii kansakuntien välejä ja kuluttaa länsimaiden sossunluukkujen varat. Massamuuton tuomat toisiinsa sopimattomat kulttuurit, tavat, arvot ja uskonnot aiheuttavat sisäisiä levottomuuksia ympäri maailmaa.

Mistä tähän saadaan ratkaisu? Ihmisten seksihalut ovat kyltymättömät. Väestönkasvu jatkuu. Ympäristöt tuhoutuvat näiden ihmislaumojen vuoksi ja massat lähtevät vaeltamaan.

***

Meillä on merkittävä pelastaja naapurissamme. Puolityhjä Venäjä voi helposti asuttaa satoja miljoonia muuttajia.

Venäjä on kooltaan 50 kertaa Suomen verran. Maassa on runsaat luonnonvarat ja hyvin erilaisia ilmastoja. Venäjän rannikkovedet ovat valtavat ja kalaisat.

Kun Intia, Kiina, Afrikka ja Lähi-itä pakostakin  täyttyvät niin tilaa löytyy Venäjältä. Muuton tulisi perustua uudisraivaajiin kuten Amerikan villin lännen asutuksessa. Tulokkaat tekevät peltonsa, kasvattavat karjansa ja rakentavat kotinsa ja yhteisönsä. Tällä tavoin tulisivat muuttajat kehittämään maata ja oppisivat elättämään itsensä.

Venäjä saataisiin näin upeaan nousuun maahanmuutolla. Maasta tulisi todellinen suurvalta sukupolvessa ja jättimarkkina Suomelle.

***

Suomen ulkoministeri Haavisto voisi käydä neuvottelemassa homman kuntoon toveri Putinin kanssa. Myyntiargumentit jo tuossa annoin. Tämä olisi sellainen miehen työ. Tässä on action pointti myös Marinille, Tuppuraiselle ja Haloselle.

 

+10
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu