Veronika Honkasalo (vas) on Palestiinan kansanedustaja Suomessa

Israelilla on runsaasti rokotteita epidemian virusta vastaan. Israelin hallitus on hoitanut rokotteiden  hankintavastuunsa huomattavasti paremmin kuin Marinin väki ja virkakoneisto. Rokotteita riittää myös ulkomaille. Mm Tanska on pyytänyt niitä Israelilta.

Palestiinan edustaja Veronika Honkasalo vastustaa rokotteiden ottamista Israelilta Suomeen. Myös hallitusvaltamme vaikenee mahdollisuudesta.

Honkasalo näkee asian niin, että Palestiinan valtion rokoteprojekti on Israelin vastuulla. Tietenkin tulee mieleen kolme kysymystä ihan äkkiseltään.

1. Onko Palestiina itsenäinen valtio, joka vastaa asioistaan itse? Palestiinan valtion on tunnustanut 114 maata.

Voisihan Palestiinan hallinto käyttää jihadismin aseistukseen ja terrorin tukemiseen meneviä varoja rokotteiden hankintaan. Rokotteet ovat lopultakin halpoja.

2. Pitääkö Israelin vastata terroristisen naapurinsa rokotuksista?

Palestiinalaiset ovat harrastaneet terroria lukuisissa maissa maansa johdon siunauksella.

3. Minkä valtion palveluksessa Honkasalo ja Vasemmistoliitto ovat?

Jos Honkasalo olisi Suomen kansan palveluksessa, hän pitäisi huolta rauhanomaisen kotimaansa asukkaista. Emme mekään ammu ohjuksia Venäjälle tai sieppaa lentokoneita, koska menetimme Karjalan..

 

***

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kansanedustaja-tyrmaa-rokotteet-israelista-suomen-ei-todellakaan-tule-vastaanottaa/b8749b6f-81bc-480e-bd73-317a801c40bc

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla. Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu