Viestikoekeskuksen juttu

Tikkakosken viestikoekeskuksen  (ent.)  toimintaan liittyvässä rikostutkinnassa ollaan ilmeisimmin hakoteillä.

Aiempaa Suomen tiedustelupäällikkö Georgij Alafuzoffia epäillään turvallisuussalaisuuden paljastamisesta.

Asiaa on tutkittu vuodesta 2019 eikä valmista synny meidän ns. oikeusvaltiossa. Entisen tiedustelupäällikön omaisuutta on ollut koko ajan takavarikossa.

Turvallisuuspäällikkö on saattanut vuotaa tietoja Viestikoekeskuksen hämärätoimista Hesarin toimittajille, jotka myös ovat syytteessä.

Hesarin piti julkistaa juttu kahdessa osassa, mutta vain ensimmäinen osa pääsi painosta, kun Supo iski. Luin ja talletin Hesarin jutun ensimmäisen osan. Se oli ikävää luettavaa suomalaisen oikeusturvan kannalta.

Hesari teki harvinaisen teon ja kirjoitti kerrankin merkityksellisen jutun eikä normaalia potaskaa kaiken maailman vähemmistöistä ja poikkeavista tai muuta poliittista aivopesua.

Viestikoekeskuksen toiminnan laatu kuuluu jokaiselle kansalaiselle. Kansalaisia voidaan urkkia eikä heille kerrota tästä edes jälkikäteen. Väärien tietojen korjaaminen on siis mahdotonta. Negatiiviset tiedot vaikuttavat henkilön urakehitykseen ja voivat estää jonkin työn saamisen. Keillä kaikilla on tietoihin pääsy ja mihin käyttöön, sitä ei myöskään kerrota.

Viestikoekeskuksen puuhat on naamioitu sotilastiedusteluksi. Totuus on, että sen lisäksi keskus urkkii mm. SUPOn toimeksiannosta ketä vain Suomeessa ja tämän viestiliikennettä ja tietojärjestelmiä.

Erityisen huolestuttava asia on keskuksen toiminta omien kansalaisten urkkijana Supon juoksupoikana, ulkomaisten urkkijoiden toiminta Viestikoekeskuksessa Suomessa sekä laitoksen kaikkien  työntekijöiden syytesuoja. Kakun kruunaa laitoksen itsevalvonta.

Kaikki tämä kuuluu suomalaisten tietää ja tämän paljastaminen ei tietenkään edes voi olla rikos vaan laitoksen toiminnan laadun pimittäminen selkeästi on. Tällaisia toimivaltuuksia ei tule suoda millekään pienelle joukolle, joka hoitaa itsensä valvonnan.

Lähihistoria Euroopassakin kertoo miten käy, kun urkkijoilla on vapaat kädet maan muuttuessa diktatuuriksi. Suomi on EUssa jo tällä tiellä muutenkin hakiessaan keinolla millä hyvänsä poliittisen korrektiuden noudattamista ja EUn arvonöyristelyä.

Emme ole kaukana poliittisten vastustajien luetteloinnista ja hiljentämisestä pakkotoiminkin. Media ja oikeuslaitos on jo saatu tähän mukaan, seuraavaksi poliittinen poliisi.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/52cae4af-b949-447e-a69c-b19f9e370fac

+3
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu