Viherpunainen bisnes odottaa

Nuoruuden tuttuni Mika Horelli kirjoitti jutun Belgian Antwerpenista. Kaupungista on tullut EUn kokaiinipääkaupunki. Kauppa käy ja väki on pöllyssä, kun tavara on ehtaa ja edullista. Maahan tulevasta rahdista tarkistetaan 1%. Riski jäädä kiinni on mitätön.

Pormestarin mukaan kokaiini on Antwerpenissa läsnä kaikkialla. Sitä käytetään bisnes- ja kulttuurielämässä, mediataloissa ja politiikassa.

Hallitustemme, median ja kulttuuriväkemme töiden tulosten perusteella uskon, että kokaiini on jo pitkään ollut kovassa käytössä Suomessakin eliitin keskuudessa.

**

Sain tästä intersektionaalisen idean viherpunaiselle hallitukselle. Suomen talous voidaan pelastaa tekemällä koko Suomesta iso ja turvallinen käyttötila.

Lakkautetaan kokonaan tullin tuontitavaran huumevalvonta. Koulutetaan ulkomaan lähetystöihimme diplomaattistatukselle  Drug Secretaryja, jotka asioivat huumeiden tuottajien kanssa maailmalla, tinkivät hinnat kohdalleen ja sitten tilaavat tavaraa Suomeen konteittain valtion nimissä.

Kotimaassa laajennetaan huumeiden myyntiverkostoa Alkoon, apteekkeihin ja kaupan ketjuihin. Ravintoloille, kapakoille ja kahviloille annetaan piikitysoikeudet. Huumeiden hintataso olisi EUn edullisin ja Tullin laboratorio valvoisi tavaran laadun. Tavaraa ei saisi viedä pois Suomesta laillisesti, vain tuoda. Nämä edut olisivat voimassa vain Suomessa.

Poliisi koulutettaisiin huumeiden käytön ilmaiseen neuvontaan, kuljettamaan pöllyssä olevia turvallisesti ja turvaamaan käyttäjiä huumevihamielisiä populisteja vastaan.

Näillä toimilla saisimme valtavat turistivirrat ympäri maailmaa. Maailman narkkarit tulisivat joukolla tripille. EUn sossujen varassa elävien käyttäjien tuki- ja hoitorahat käytettäisiin Suomessa.

Liiketoiminta tuottaisi merkittävästi töitä palvelualoille. Huumeiden kotimainen tuotanto voisi alkaa. Huumeiden käyttäjien  hoitokoulutus ja Käypä hoito-konsultaatiot voisivat olla vientibisnes.

Esimerkiksi seksityön kysyntä lisääntyisi kymmeniä kertoja suuremmaksi. Moni nuori nainen voisi tehdä uran alalla urallaan tai uraa bordellin liikkeenjohdossa. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Siksi uskon, että ehdotukseni tulee saamaan sisäministeri Ohisalon sekä pääministeri Sanna Marinin täyden tuen. 

Suomen maakuvan kannalta edistyksellisyys, suvaitsevaisuutemme ja ihmislähtöisten tarpeiden kunnioitus toisi roimasti sympatiaa.

 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cd5cce3d-ad96-44bc-82b4-89de728b1e51

 

 

+8
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu