Viherpunaiset arvot käytännössä

Valtioneuvosto on teettänyt selvityksen terveydenhoidon tehtävien ja asiakkaiden priorisoinnista, koska rahat loppu ja sote-uudistus on epäonnisunut (kts. liitekuva).

Hallituksen jäsenten ymmärrys on merkittävän puutteellinen ja koulutus on mennyt harakoille, jos he luulevat solidaarisuuden tarkoittavan mm sitä, että maahanmuuttajat asetetaan etusijalle hoitojen saannissa. 

On jo sinällään ylitsevuotavaa solidaarisuutta, että annamme muuttajille vastikkeetta ilmaisen koulutuksen, ylöspidon, asunnon sekä terveydenhuollon. Se kaikki on jo liikaa vuodesta toiseen maksettuna.

Eivätköhän kaikki ole yhtä haavoittuvassa asemassa saman sairauden kohdatessaan. Toisaalta, jos priorisoidaan väestöryhmiä hoidoissa niin suomalainen kyllä menee edelle useimmista maahanmuuttajista jo pelkästään siksi, että hän on maksanut  veroissaan aivan eri summia terveydenhoitonsa varalle. Nyt hallitus harkitsee näiden varojen käyttöä muualta tulleisiin.

Suomeksi viherpunainen malli tarkoittaa, että kantasuomalainen tekee vieraille tilaa jonossa ja kärsii seuraukset, vaikka pääosin maksaa tämän aivopierun pyörittämisen.

Viherpunainen yhdenvertaisuus tarkoittaa, että omat sairaat ja vanhukset ovat toisarvoisia hallitukselle. Nämä ovat niitä viherpunaisten periaatteita ja arvoja.

Muut ensin, sanoi Tuppurainenkin.

+21
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu