Vihervasemmisto pyrkii diktatuuriin

Vihervasemmisto toimii epärehellisesti ja ylimielisesti pyrkien diktatuuriin eikä se välitä kansan oikeudesta tietää mitä sen piikkiin tai päänmenoksi tehdään.

***

Viherpunainen älymystö EUssa väittää kivenkovaan, että Adolf Hitler oli äärioikeistolainen.

Hitler ja natsit olivat jos ketkä sosialisteja. Natsien talousohjelmassa oli tasan samat elementit kuin viherpunaisilla, kommunisteilla ja World Economic Forumilla (WEF). Yksityinen omistus on rikos ja työsi tulokset kuuluvat yhteiskunnalle. Sinulle annetaan mitä oikeasti tarvitset, muiden mielestä.

***

Vasemmistoväki haluaa Suomesta poislähteville maastamuuttoveron. Sitä valmistellaan edelleen pimennossa.

Idea on peräisin natseilta. He tyhjensivät karkuun lähtevien juutalaisten taskut ja pakkolunastivat näiden kiinteistöt ja yritykset.

***

Iltalehti kertoi ISIS -mammojen tilanteen ”vuotamisesta” julkisuuteen;

Tiedotusvälineille luovutetusta asiakirjasta kävi ilmi, että ulkoministeriön johdolla oli luotu marraskuussa 2019 suunnitelma, jonka tarkoituksena oli palauttaa al-Holin leiriltä kaikki palautukseen suostuvat Suomen kansalaiset Suomeen.

Al-Holin leiriltä on kotiutettu tähän mennessä noin 20 suomalaislasta ja heidän äitiään. Leirillä on edelleen suomalaisia lapsia ja heidän äitejään.”

Hallituksen ja virkamiesten mielestä ei suomalaisten kuulu suunnitelmista mitään tietää. Siksi se on leimattu salaiseksi. Onneksi poliisivoimissa on vielä oikeudentunnoltaan tervettä väkeä. He ovat suunnitelman vuotaneet.

Haavistoa ja Ohisaloa harmittaa.  He ovat pimittäneet myös sen, että kyllä leireiltä ovat muut maat saaneet vain lapset pois. Lisäksi mitään ei puhuta ISIS -mammojen rikostutkinnasta. Hiljaisuus on totaali.

Pienemmistäkin rikosepäilyistä istuu normaali suomalainen tutkintavankeudessa ja holtittoman vanhemman lapset otetaan huostaan. Isis -äityleitä tämä ei koske.

Ja hiljaisuus jatkuu.

***

Vihervasemmisto harrastaa myös tilastojen manipulointia. Etnisten siirtolaisryhmien tekemiä rikoksia ja kustannuksia jätetään kunnolla tilastoimatta, koska surkeat luvut halutaan pimittää kansalta, joka lystin maksaa.

Median avustuksella hallitus myös viimeiseen asti pimittää rikosuutisoinnissa tekijöiden etnisen ryhmän. Suuri helpotus viherpunikeille on, kun muuttajasta saadaan Suomen kansalainen eikä hänestä enää mainita hänen taustaansa.

Tämän jälkeen ongelma on kadonnut pimityksen maton alle ja kaikki kulttuurit ovat hienoja tilastojenkin mukaan.

***

Elämme oikeudellisesti outoja aikoja. Maan ylin järjestyksenvalvoja on sisäministeri Ohisalo. Hän kannattaa julkisesti huumeiden käytön laillistamista. Hänen alaisensa poliisijohto ei jostain syystä ole samoilla linjoilla. Olisiko syy köyhyystutkijaa paremmassa kokemuksessa.

Vihervasemmisto haluaa normalisoida huumeiden käytön ja jakelun. Tarvitaan turvallisia piikityspaikkoja ja neuloja sekä ilmaisia palveluita. On jakamaton ihmisoikeus olla toisten laskuun pöhnässä.

Vihervasemmisto on valmistellut tietä tähän pimennossa kansalta, jonka enemmistö ei tätä taatusti hyväksy.

***

Hallitus ajaa kaikin tavoin yksityisen autoilun ahdinkoon. Se pitää meteliä ilmastonmuutoksesta ja käyttää sitä perusteena.

Tahallaan jätetään kertomatta, ettei tähän kouhotukseen ole mitään syytä. Suomen autokannan päästöt ovat olemattomat vaikuttaakseen ilmastoon.

Lisäksi autot muuttuvat pikavauhtia päästöttömiksi eli mitään syytä pakonomaiseen jopoiluun siirtymiseen ole. Suomessa on oma auto enemmistölle välttämätön apuväline. Kaikki eivät asu Hesan keskustassa.

Väärän kuvan antaminen on keino diktatoorisiin toimiin.

***

Hallitus on pimittänyt kansalta myös totuuden EUn liittovaltiokehityksestä. Se on useaan kertaan kieltänyt sen minkä sokeakin näkee eli EUn pysyvän yhteisvelan ja sen vaatiman EUn verotusoikeuden seurauksena.

Nyt alkaa totuus selviämään ja Tuppuraisen sekä Marinin valheet paljastumaan. Ranskan ja Italian agenda on ollut selvä pitkään.

Kyse on ehkä siitä, että kaupan kassa tai köyhyystutkija ei ymmärrä näitä summia, jotka menetetään. Niissä on niin monta nollaa, ettei sellaiset luvut mahtuneet edes Sannan kassakoneen näyttöön tai Tampereen sossunluukun budjettiexceliin. .

Yhteisvelkaantuminen ja EUn sisäiset tulonsiirrot siis jatkuvat.

***

Viherpunaiset pitävät oikeutettuna asettaa Suomen keskustelut EUssa uutissulkuun. Ne eivät näemmä kansalle kuulu. Hallituksen käytös on uskomattoman  röyhkeää.

Tässä kaikessa on selvä pyrkimys pääsyyn arvostelun yläpuolelle ja diktatuuriin.

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/490e2150-1dcb-40d8-88b1-c149caad3aef

+33
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu