Vihervasemmisto ryöstää vanhukset Helsingissä

Juuri luin uutisen kuinka Helsingin kaupunki nyhtää korotettuja maksuja kotihoidoista ja palvekodissa asumisesta.

Nyt asiakkaan kaikista tuloista viedään 85% entisen 80% sijaan. Vanhukselle on kuitenkin jätettävä 41€ viikossa omaa rahaa.  Koululapsetkin saavat enemmän rahaa nykyään.

Korotus tulee seuraavien palveluiden maksuihin: jatkuva ja säännöllinen kotihoito, lapsiperheiden kotipalvelu, pitkäaikainen palveluasuminen, pitkäaikainen tuettu asuminen, pitkäaikainen tehostettu palveluasuminen ja pitkäaikainen perhehoito.

Näin toteutuu käytännössä valhe Suomen ilmaisesta terveyden ja kotihoidosta. Se tarina on räikeä emävalhe. 

Moni ei tiedä sitäkään, että pidemmässä sairaalahoidossa (3kk eteenpäin) laskutetaan potilasta 85% tämän kk-tuloista ilman ylärajaa. Mitään maksukattoa ei ole. Se on monelle vakavasti sairaalle konkurssin paikka kaiken muun vaivan ja kurjuuden keskellä.

Vihervasemmisto pitää huolen siitä, että paljon veroja maksanut verotetaan kuiviin toiseen kertaan ennen kuolemaansa. Näin tehdään, että elämänsä vapaamatkustaneet saavat eläkkeellä toisten varoilla saman hoidon kuin paljon rehkineet. Sosialismi toimii tällä tavoin.

Ei ole ihme, ettei maan talous kukoista. Ei täällä kannata mitään tehdä. Kaiken saa tekemättäkin.

 

+24
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu