Vihervasemmiston johdolla eroon huumevastaisuudesta

Suomen vihervasemmisto on tehnyt jälleen töitä kansan tarpeiden eteen. Se ajaa sisäministerin tukemana mm kannabiksen vapauttamista ja haluaa helpottaa yleensäkin huumeiden käyttöä tarjoamalla turvallisia tiloja käyttäjille mm piikittää itseään ja pääsyn puhtaisiin neuloihin ja aineisiin. Tärkeä tavoite on ollut myös käytön rangaistavuuden poisto.

***

Huumeisiin kohdistuvasta vihamielisyydestä on vihdoin päästävä eroon. Huumeiden harrastajien segregointi ja selkeä syrjintä on ihmisoikeuksien törkeää polkemista.

Työnantajat syyllistyvät huumeiden käyttäjien eriarvoiseen kohteluun. Käyttö voi jopa estää työpaikan saannin. Onneksi monikaan käyttäjä ei hae töitä ja välttyy syrjimiseltä. Työnantajat suhtautuvat kielteisesti huumeiden aiheuttamiin poissaoloihin sekä aineiden käyttöön työpaikalla, vaikka esimerkiksi lentokoneessa olisi selväkin pilotti.

Jokaisella on oltava oikeus voimaantua aineista ja tuntea itsensä joksikin. Huumeiden ongelmakäyttö on olematonta. Näille harvoille on yhteiskunnan tarjottava enemmän tukea ja terapiaa. Lääkäreiden tulisi kirjoittaa henkilölle tämän haluamia huumeita ja apteekkien tulisi neuvoa niiden käytössä. Sitä vartenhan Suomessa on julkinen ilmainen terveydenhoito.

***

Näin korona-aikaan huumeet tulisi saada turvalliseksi ostaa etänä netissä Kela Visalla ja nopeat kotiinkuljetukset, koska käyttäjä ei aina pärjää pöhnässä kadulla. Sekakäyttäjille apteekki voisi etämyydä lääkkeet väärinkäyttöön ja kotiinkuljetus voisi tuoda Alkosta samalla viinat.

Vihervasemmiston avulla tullaan huumeiden hinnat saamaan alas eikä vähäosaisen pössyttelyä ja piikittämistä enää rajoita rahapula. Näin menee ohi  viimeinenkin syy käydä töissä. Tervetuloa punavihreään oleskeluyhteiskuntaan.

***

Äänestä viherpunaisia ja varmista itsellesi käyttäjänä ihmisarvosi mukainen yhdenvertainen kohtelu yhteiskunnassa ja huumefoobisuuden saattaminen rangaistavaksi vihateoksi.

 

+13
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu