Vihreät eristävät ihmiset luonnosta

Vihreät ja vasemmisto ovat grynderitoiminnan ja epäviihtyisän asumisen pahimpia edistäjiä. Vihreä siirtymä tarkoittaakin ihmisten etäännyttämistä luonnosta rakentamalla nurkat täyteen ja rakoihin betonia valamalla ja asvalttia levittämällä.

Tuleva polvi tulee kiroamaan näitä Hesaan nousevia kivislummeja. Ne ovat erityisesti lapsille surkeita kasvuympäristöjä. Pienestä pitäen ihminen erkantuu luonnosta. Hän ahdistuu, masentuu ja häiriintyy nappien syöjäksi, joka tarvitsee jatkuvasti terapiaa.

Toisekseen Helsingin ei edes pidä tarjota asuntoa jokaiselle tänne pyrkivälle. Se harha elää vahvana eikä asiasta edes haluta  keskustella. Helsinki voi katsoa milloin vain, että se on täynnä ja neuvoa tulijoita asumaan muualla eikä rakentaa vain lisää, ahtaammin ja korkeammalle.

Suomessa on määrättömästi tilaa asua väljästi ja luonnon ääressä oikeasti vihreässä ympäristössä. Poliittisesti vihreät ovat ehdottomasti suurin ympäristöhaittamme.

Pääkaupunkiseudun on luovuttava täysin keinotekoisista kuntarajoista, joilla ainoastaan lisätään hallinnon työpaikkoja ja vaikeutetaan elämistä.

Seudun on laajennuttava asutusta Uudellamaalla joka suuntaan ja kulkuyhteyksien on tuettava tätä kehitystä eikä betonilöhiöiden asumistiheyden nostamista.

Autoilua ei korvata julkisella liikenteellä tai jopoilulla. Autot kuuluvat Suomeen ja niiden ympäristöhaitat ovat mitättömiä, kun siirrytään puhtaisiin voimanlähteisiin. Kun lopetetaan tiivis rakentaminen, on kaikkialla tilaa riittävästi teille ja pysäköinnille0.⁰

Hesassa olisi oikeitakin tehtäviä vihervasemmistolle. Kansa tarvitsisi edullista asumista sen ostovoiman tippuessa vuodesta toiseen, mutta vihervassarit ovat vain nopeuttamassa hintojen nousua ja asuntokeinottelua sekä velkaannuttamassa perheet työiäkseen. Nämä poliitikot ovat itsekin mukana asuntosijoittamisessa kapitalistien tavoin.

Kun nuorten poliitikkojen aivot ovat niin fakkiintuneita, etteivät he ymmärrä ajatella ja suunnitella luovasti vaan jatkavat pakonomaisesti tiiviimpää kaupunkirakentamista aiempien polvien jäljissä, on tulevaisuutemme synkkä.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu