Vihreät miehet eivät lähdekään sotimaan – muiden pitää

Ulkomisterimme osallistui lehdistötilaisuuteen, jossa hän kertoi Suomen hallituksen lähettävän sotilaita Afganistaniin. Hän vaati tätä jo aiemminkin muiden ministereiden tavoin

Sotilaiden tehtävä on hengenvaarallinen. Lentokentän evakuoinnin lisäksi ulkoministerikin on vaatinut, että lännen sotavoimia tarvitaan Afganistanissa laajemminkin. Johan nuo ovat siellä olleet yli 20 vuotta.

Tätä puhetta on vaikeaa käsittää, kun se tulee siviilipalvelusmiehen suusta. Onko oikein, että sivari vaatii Suomenkin sotilaita sotatantereelle, mutta hän itse vakaumussyistä kieltäytyi asepalveluksesta.

Minusta Pekka on epärehellinen meille ja periaatteilleen. Mielestäni ei tällaista kaveria tarvita myöskään puolustusvoimien ylipäälliköksi.

 

+26
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu