Vihreät tuhoavat koko pääkaupunkiseudun

Hesari kirjoittaa joskus vahingossa jotain järkevääkin eikä vain poikkeavista, kymmenistä seksuaali-identiteeteistä ja vähemmistöistä tai jotain autoilua vastaan kiusatakseen enemmistöä, joka tarvitsee autoaan.

Hesari kirjoitti aiheellisesti Helsingin katoavista metsistä. Mukana jutussa on joukko ilmakuvia, joista tuho näkyy liiankin hyvin.

Juttu oli muuten hyvä, mutta siitä puuttui selitys, miksi näin on käynyt, miksi tieten tahtoen on tuhottu luonto ja vihreys Helsingistä.

Kerron nyt teille, että viimeisten 20-30 vuoden luonnon tuhot Helsingin asuinalueilla ovat vihreiden syytä. Nämä kaksinaamaiset city-ihmiset eivät paskaakaan luonnosta välitä. Sen sijaan  heitä kiinnostaa Suomen suurimman slummin rakentaminen ja kaikki keinotekoinen ihmisen rakentama.

Järkyttävät betonitihentymät kaupunkikuvassa ovat vihreiden märkä toiveuni. He haluavat ahtaa ihmiset päällekkäin ja limittäin 25-50m2 koppeihin ja vielä maksamaan itsensä kipeiksi näistä hotellihuoneista, kotejahan ne eivät ole.

Suomessa ei missään ole tarvetta tehorakentamiseen vaan päinvastoin.

Suomi on metsien ja vapaan tilan maa. Vihreät vihaavat luontoa. Heitä ei kiinnosta kulkea luonnossa, jossa metsäpoluilla on katsottava jalkoihinsa mihin astuu. Tyypillinen vihreä on julkisen sektorin työntekijä, joka viihtyy kevyissä sisähommissa virastossa ja hän mieluiten kävelee sileällä asvaltilla, johon sentin korkea jalannostonsa hyvin sopiikin.. kävellessä voi sitten pitää nokkansa pystyssä ja nenänsä kännyssä eikä tarvitse luonnon esteitä väistellä. Jopokin rullaa  paremmin asvaltilla Kalliossa.

Pääkaupunkiseudun nuoriso maksaa kovan hinnan vihreiden toimista kasvaessaan tylyissä betonikortteleissa. Niissä iskee mieleen masennus ja epätoivo sekä nurkan takana odottaa vihreiden sponsoroima huumekauppias.

Vihreät ovat sotkeneet nuorten elämän myös moninaisen seksuaalisuuden valheillaan. Nuoret hukkaavat kontaktin sekä luonnolliseen itseensä että luontoon kiitos vihreiden.

Ajattelultaan alikehittyneet vihreät haluavat ihmisten Suomesta ja EUn ulkopuolelta tunkevan Helsingin täyteen väkeä. He eivät ymmärrä, ettei Helsingissä asuminen ole mikään yleinen ihmisoikeus, joka vaatii jatkuvaa lisärakentamista.

Suomeen tulevien ulkomaalaisten elätettävien määrääkään eivät vihreät vasemmiston kera halua rajoittaa eli he eivät näe syytä asettaa mitään määrärajoja.

Vihreiden ministeri Mikkonen totesi, että pelkästään Ukrainasta on tullut yli 20.000 muuttajaa. Ministeri ei tietänyt montako, koska rajojamme ei ole enää eikä rajavalvontaa, kun muistaa vihreiden salasanan ”asylum”,

Massamuutto kehitysmaista jatkuu miljoonissa ja Suomi vetää puoleensa, koska täällä on EUn parhaat sossun tuet. Töihin ei tarvitse mennä.

Vihreillä onkin kova tarve rakentaa lisää asuntoslummeja muuttajia varten. Suomalaiset työllään maksavat nämä ja moni rehellinen duunari asuu itse huonommin kuin muuttajat.

Äänestä vihreitä, he toimivat harmaan ja ahdistavan kivikylän puolesta sinun etujasi vastaan.

 

https://www.hs.fi/paivanlehti/02052022/

 

 

+23
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu