Vihreiden vimma leikkiä maailman sosiaalitoimistoa

Mistä on kyse, kun Ohisalo ja jenginsä taas haluaa maksaa tyhjästä valtionkassasta uusien elätettävien vapaan muuton ja ylläpidon.

Vihreiden höpsy pitää vääränä, että asetamme yleensä mitään rajoituksia muuttajien vapaalle tulovirralle. Heitä ei kuulemma saisi edes luokitella millään kriteereillä kuten kyvyllä  elättää itsensä. Heitä vaan tulee ja me maksamme heidän ylöspitonsa asunnosta, ruokaan ja vaatteisiin sekä ilmaisen terveydenhoidon, koulutuksen ja suvun yhdistämisen.

Vihreän logiikan mukaan rajoja ei tarvita.

Vihreiden mukaan tulijoille kuuluu kaikki edut ja työnhakuviisumi, jonka avulla tänne voi jäädä viihtymään ylläpidettynä ilman vastiketta.

Vihreät haluavat edistää maailmaa, jossa on mahdollista muuttaa sujuvasti ja turvallisesti maasta toiseen, oli syynä sitten turvan tarve, työ, opiskelu, perhe tai rakkaus, puolue kertoo tiedotteessaan.” IL.

**

Olen päätynyt siihen, etteivät vihervasemmiston edustajat edes tiedä miten maailmalla työn perässä muutto tapahtuu.

Muuton valmistelu alkaa työpaikan etsinnällä kohdemaasta netin, kontaktien ja puheluiden avulla. Se ei edellytä mitään erityisviisumia ja sosiaaliturvaa. Kun paikkoja löytyy, niissä käydään haastatteluissa turistina ja maksetaan kulut ihan itse.

Selkosuomeksi kerron poliitikoille, että emme kaipaa tänne yhtään verovaroilla ylläpidettyä tulijaa mukamas työnhaun verukkeella. Sellainen hakijakoukko ei vastaa suomalaisen työnantajan vaatimuksia.

Lopultakin niitä tulijoita, jotka eivät työtä saa tai, jotka ryhtyvät vakaviin rikoksiin kiitoksena turvapaikastaan, on mahdotonta enää täältä saada pois  kuten olemme nähneet. Näin meille on käynyt ideologian maksimoidessa typeryyden.

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/42570631-5b27-4973-a5e6-f77b82c2fa18

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu