Virkavapaata julkiseen paneskeluun?

Luin eilisen iltapäivälehdestä jälleen tärkeän uutisen. Kerrostalon asukas oli keittiönsä sälekaihtimen raosta tiirannut postin jakeluauton kuljettajaa. Kuskilla oli hätä ja hän pissasi paineen alla taloyhtiön kulmalla tien varteen. Kauheaa.

Iltalehden toimitus ryhtyi journalismin nimissä tutkimaan asiaa. Lehti selvitti Postin esimehen kanssa vakavaa tilannetta. Postista kerrottiin, että postimies joutuu kurinpidollisten toimien kohteeksi. Olihan teko kamala.

Samaan aikaan kansalle syötetään joka tuutista ja kanavalta paljasta peräpäätä ja julkista paneskelua sekä muuta täysin perverssiä touhua. Meillä on liuta reality -sarjaa, jossa ohjelman pääidea on odottaa ventovieraiden impulssipaneskelua ja jopa sokkohäitä.

Jos postimies olisi reality-ohjelmassa vaikkapa masturboinut tai paneskellut melkein lapsen ikäistä ventovierasta tytön hempukkaa niin sitä ja sen katselua pidettäisiin normaalina, mutta kuseskelua nurkan takana ei.

Postimies olisi varmasti saanut virkavapaata Postista voidakseen osallistua johonkin perverssiin reality-ohjelmaan. Näinhän on jo tehty monen esiintyjän työpaikalla. Palatessa töihin olisi tarjottu sankarille kakkukahvit esimiehen johdolla.

Mikä tätä kansaa vaivaa, missä on sen logiikka ja moraali? Olemmeko ihan terveitä henkisesti?

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu