WEF on väärässä

WEF esittelee tilastoja kansojen ympäristövaikutuksista. Tilastot esitetään per capita vaikutuksina ikäänkuin tämä olisi oikea tapa. Suomalainen vihervasemmiston poliitikko nielee nämä tulokset sellaisenaan pureksimatta..

WEF lähtee täysin vääristä vertailukohdista ja valehtelee mm suomalaisten aiheuttamasta ylikulutuksesta.  Suomen kansan kulutusvertailu lasketaan oikein maamme väestön ja pinta-alan eikä asukaskohtaisen kulutuksen mukaan.

Ympäristönsuojelun tärkein tekijä on väestön määrä ja asukastiheys. Suomi on hoitanut vastuunsa kiitettävästi. Meillä ei ole mitään moitittavaa elintavoissamme verrattuna ylikansoitettuihin maihin.

Sellainen ajattelu, että ihmisillä on kaikkialla vapaa oikeus lisääntyä vastuuttomasti ja vaatia, että Maan luonnonvarat nähdään yhteisinä tasan jaettuina, on sairaan mielen tuotos. Jokaisella kansalla ja sen yksilöllä on velvollisuus asettaa kulutuksensa ja ympäristöhaittansa suhteeseen maansa väestötiheyteen ja väestömäärään.

Mitä isompi väestö ja väestötiheys, sen pienempi on hyväksyttävä  ympäristörasitteiden osuus per nuppi ja päinvastoin.

Maan väestön nettolisäys on 80 miljoonaa vuodessa eli yhden Saksan kansan verran.

Meidän ei Suomessa todellakaan ole moraalista velvollisuutta supistaa kulutustamme, jotta näillekin tulijoille saadaan sama siivu kaikesta. Edelleen kasvavilla kansoilla on sen sijaan velvollisuus pysäyttää väestönkasvunsa ja monilla syytä pienentää väestöään.

WEF on harhateillä opeissaan. Sen päätehtävä olisi ajaa väestönkasvun pysäyttämistä nopeasti ja rinnalla väestön määrän jatkuvaa pienentämistä. Sen sijaan WEF antaa vastuuttomasti ymmärtää, että kyllä Maahan väkeä mahtuu, kunhan jaetaan kaikki ja tehdään tilaa sekä hyväksytään massamigraatio, joka tuhoaa länsimaat.

WEF on väärässä. Sen tulisi syyllistää massalisääntyjät ja vaatia muutosta. James Bondista tuttu kansainvälinen kriminaali Blomberg kissoineen on muuttunut hahmona WEFin Klaus Schwabiksi.

+32
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu