YK ja ympäristöjärjestöt huijaavat meitä

Media, ympäristöjärjestöt sekä tietenkin YK levittävät jatkuvasti ennusteita ilmaston lämpenemisen seurauksista.

Ne eivät koskaan kuitenkaan kerro lämpenemisen sekä ympäristötuhojen pääsyytä, joka on järjetön väestömäärä. Vahingossakaan ei syyllisiä tai ratkaisua etsitä sieltä, missä ne ovat.

Katsottaessa oheista katastrofikarttaa, on helppo huomata, että juuri niillä alueilla, joilla asuu ihmiskunnan pääosa, tulevat myös ympäristön sotkemisen suorat vaikutukset olemaan pahimmat.

Ongelma-alueiden kärjessä ovat mm.  Meksiko, Väli-Anerikan valtiot, Brasilia, keskinen Länsi-Afrikka kuten Nigeria, Niger,  Kongot ja Somalia, Intia, Pakistan, Thaimaa, Filippiinit ja Indonesia sekä osa Kiinaa.

**

YK, ympäristöjärjestöt ja poliitikot ajavat ratkaisuna massamigraatiota pohjoisemmille alueille, se on pitkään ollut syynä lännen teollisuusmaiden väestön aivopesuun solidaarisuudesta, monikulttuurisuuden hienoudesta ja kansallisvaltioiden tarpeettomuudesta, mutta ne eivät vahingossakaan edes sido kehitysapua väestönkasvun ja väestön pienentämisen tavoitteisiin. Jo nykyinen maailman lähes kahdeksan miljardin väestö on liikaa.

Ei haluta kansainvälisesti myöntää, että väestön järjetön määrä tietyissä maissa ja sen kasvu olisi se, johon pitää puuttua.  Mitään omaa vastuuta ei vaadita liikakansoitetuilta mailta.

Lisäksi elämisen ehdot tuhoutuvat väestömassojen vaikutuksesta muullakin tavoin. Viljelysmaa köyhtyy, asuintila loppuu, sisällissodat ovat arkipäivää, pohjavedet käytetään loppuun, ilman saasteet kasvavat vauhdilla,  trooppiset metsät kaadetaan, meret ryöstökalastetaan, meret ja vesistöt saastutetaan, riutat tuhotaan ja jätteet sekä ympäristömyrkyt tekevät osuutensa.

Totuus on tuotava julki ympäristön tuhoavasta liikaväestöstä ja toimenpiteet tulee kohdistaa oikein. Ratkaisu ei todellakaan ole massamigraatio, vapaa  vaeltelu ja avoimet rajat.

 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/94961eae-c74d-419b-9054-07755d298fda

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1d37cefb-fdb9-4676-8e1c-0d58584b8d2b

Kuva: Extreme heat: Preparing for the heat waves of the future. Mora, C., Dousset, B., Caldwell, I. et al. Global risk of deadly heat. Nature Clim Change 7, 501–506, 2017

+33
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu