Yksi tärkeä syy, miksi Suomen talous on tuhon oma

Vaimo valitti viikko sitten, että keittiön vesihana heiluu taas. Se ei todellakaan kiristyksen jälkeenkään pitkään paikallaan pysynyt vaan alkoi ikävästi heilua.

Pelkäsin vesivaurion riskiä. Tilasin putkimiehen paikalle ja pian hän tulikin ja totesi, että hanan alkuperäisen asennuksen tehnyt ammattilainen oli jättänyt hanaan kuuluvan lukitusrenkaan kiinnittämättä, joka estää liitoksen löystymisen.

Työhön meni ehkä 20 minuuttia. Puuttuvasta osasta veloitettiin 40€ ja laskusta 10€. Työ tehtiin normaalilla taksalla ilman mitään päivystyslisiä.

Laskun loppusumma oli 304€ veroineen.

**

Kun maassa vallitsee tällainen kustannustaso, ei ole ihme, ettei talous kasva ja ihmiset työllisty. Äärikorkeiden verojen ja ahneuden yhdistelmä tekee tavallisen kansalaisen palveluiden oston mahdottomaksi.

Jos tuon härskin putkimiehen laskun  konvertoi veroineen keskiansiolla olevan työntekijän nettotuntiansioiden määräksi niin hänen on tehtävä noin 20 tuntia töitä voidakseen maksaa 20 minuutin hanan kiristyksen. Välistävetäjien määrä on siis huima.

Tähän on meidät vienyt erityisesti  vasemmisto, tukiyhteiskunta ja sairas julkishallinnon koko.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu