Yle vs AlfaTV

Kovaa suunsoittoa on liikkeellä AlfaTVn tavasta kutsua tuotantoaan ajankohtaisohjelmiksi ja kerätä rahaa mainoksilla sekä pitää ohjelmissa esillä tämän median suosimia poliitikkoja.

Vapaassa länsimaassa tämä on kyllä täysin luvallista ja normaalia.

**

Suomi ei olekaan vapaa länsimaa vaan suosii medioita, jotka soittavat samaa tylsää pitkäsoittolevyä ja jauhavat samaa potaskaa ilmastokriisin hoidosta Suomen johdolla, haittamaahanmuuton autuudesta, feminismistä, poikkeavien oikeuksista ja moninaisista sukupuolista. Kun median sisältö noudattaa tätä linjaa niin media on hyvä.

Valtamediamme Yle on tämän mediasektorin suunnannäyttäjä. Sitä ei kiinnosta mikä sinua kiinnostaa tai huolestuttaa. Yle kertoo sinulle mitä sinun tulee tietää ja mitä ajatella sekä suodattaa pois omaa ajattelua vaativat aiheet. Valtamedia haluaa luoda meille valmiit ajatukset.

Yle on pakkosponsoroitu verovaroista. Sinulta ei kysytä haluatko maksaa aivopesustasi. Ylen laatutoimittelijat pitävät maksua vastaan huolen siitä, viherpunaisen agendan epäröijät saavat olla vähän äänessä ja heidän päällensä puhutaan ja heidän sanomansa leimataan naurettavaksi populismiksi.

**

AlfaTV tuottaa mitättömällä budjetillaan mielenkiintoisia keskusteluohjelmia, joista puuttuvat Ylen politrukit ja päällepuhujat, jotka terrorisoivat Ylen  ohjelmissa.

AlfaTV tuo yleensä monipuolisemman näkemyksen aiheisiin eikä yritä manipuloida katsojiaan.

Median uskonnollinen ohjelmisto istuu hyvin suomalaisuuteen, jossa edelleen pääosa ihmisistä on kristittyjä kukin omalla tavallaan.

Kristillisyys on osa kulttuuriamme ja arvomaailmamme perusta jo vuosisatojen ajan.

Vihervasemmistolainen valtamedia vihaa tätä tosiasiaa ja ajaa kuin käärmettä piippuun ajattelua, joka tuhoaa tätä arvoperintöämme. Kaikenlainen rappio ja holtittomuus on valtamedian tavoite.

Jättäkää AlfaTV rauhaan. Teidän ei tarvitse sitä katsoa. Teillä on Yle, Hesari, iltapäivien roskalehdet, Seiska,  urheilu, reality-ohjelmat, jenkkiviihde sekä nettiporno.

 

 

+37
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu