Ylen vaali-illan homokeskustelu

Ylen toimittaja Matti Rönkä sai silmilleen sontaläjän somessa otettuaan Ylen vaali-illassa esiin kysymyksen siitä, voiko ehdokkaan seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaa äänestyspäätöksiin.

Toinen toimittaja Marja Hintikka osoitti suurta paheksuntaa teon johdosta jossain naamakirjassaan tai x-tilillään.

Onhan tämä herkkänahkaisuus aivan käsittämätöntä ja halu määräillä mistä saa keskustella tai mitä mieltä voi olla vapaassa länsimaassa. Voihan woke sanon minä.

**

On päivänselvää, että ehdokkaiden kaikki ominaisuudet voivat vaikuttaa äänestyspäätökseen. Seksuaalinen suuntautuminen on yksi tällainen asia monien joukossa. Se ei ole yksityisasia silloin, kun se on julkinen tieto ja julkisesti nähtävillä ehdokkaalla, joka pyrkii edustamaan Suomen valtiota ja sen kutakin kansalaista.

Kun teemme äänestyspäätöstä, on selvää, että kukin karsii pois ehdokkaat täysin omien kriteereidensä mukaan. Se on kansalaisoikeus.

Joku ei halua äänestää juristia, toinen ei miestä tai joku ei seksuaalivähemmistön edustajaa. Valinta on täysin vapaa. Myös Ylen toimittaja toimi oikein ottaessaan asian esiin eikä piilottelemalla asiaa, jota moni miettii joka tapauksessa.

Itselleni on sama mitä presidentti tekee kotonaan ja kenen kanssa lystää, mutta en halua samaa sukupuolta olevaa paria edustamaan itseäni ja Suomea maailmalle. Se on minun oikeuteni näin ajatella ja päättää. Sama vapaus oli toimittaja Rönkölläkin.

Yhdenvertaisuus on pelkkää ideologista potaskaa, koska me kukin arvotamme asioita ja ihmisiä omalla tavallamme ja tilanteesta riippuen. Näin on woket aina ollut ja tulee aina olemaan.

 

https://www.is.fi/viihde/art-2000010155671.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu