Yllyttääkö Yle epäsuorasti väkivaltaan

Ylen sivusto köyhistä sisältää lukijalle kysymyksiä, joissa on vaihtoehtoina vastaajalle väkivaltaisia tekoja, jos on katkera muille köyhyydestään.

Tällainen touhu on hyvin arveluttavaa. Uhkaillaan väkivallalla, jos ei tule rahaa muilta. Väkivaltaan ilmeisesti kyettäisiin  hyvin, muttei töihin.

Suomessa on toki köyhiä edelleen. Heissä on paljon pitkän työuran tehneitä eläkeläisiä ja sairaita. Heille riittää empatiaa minultakin. He ovat maan hiljaisia ja usein yrittävät pärjätä annetulla vähällä.

Sitten on paljon väkeä, joka ovat  työkykyisiä, mutta he ovat tottuneet elämään tulonsiirroilla vuodesta toiseen. Tämä väki on usein aggressiivista. Joukon kärjessä ovat kaiken ilmaiseksi saavat opiskelijat. Heille ei itseltäni heru empatiaa yhtään.

Työkykyisten tuet tulee muuttaa vastikkeellisiksi. Yhteiskunnassa riittää kyllä tekemistä. Tuet on nähtävä palkkana eikä tyhjästä maksettavina tuloina.

https://yle.fi/aihe/a/20-10006626

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu