Ilmastonmuutos lisää suomalaisten hyvinvointia!

Ilmastonmuutos parantaa meidän suomalaisten elämän laatua ja edistää maamme vaurastumista. Kun vuoden keskilämpötila koko maassa on noin +3 astetta, ja Helsingissä noin +6 astetta ja Utsjoella noin -0,2 astetta Celciusta, aikaansaisi 2-3 asteen keskilämpötilan nousu maahamme usean miljardin euron kansantaloudellisen hyödyn.

Ensinnäkin kasvukausi pitenisi, eli maatalouden hehtaarisadot kasvavat, samoin metsät kasvavat nopeammin, eli hiilinielut kasvavat samalla kun hakattava puumäärä lisääntyy. Molemmat tuovat lisätuloja kansalaisille ja teollisuudellemme. Lämmityskulut pienenevät oleellisesti, lisäten satojentuhansien ihmisten kuukausittaisia säästöjä. Investointitarpeet energian tuotantoon pienenevät, jolloin investoinnit voidaan suunnata nykyistä enemmän vientiteollisuuteen. Koska ilma lämpenee, tarvitaan vähemmän vaatetusta, joka säästö koskee jokaista suomalaista kuluttajaa. Saattaapa jopa olla, että kalliita ja saastuttavia etelän lentomatkoja tarvitaan vähemmän, kun omassa maassakin voi ottaa aurinkoa ja ruskettua ja saada terveellisiä vitamiineja kehoonsa. Kesämökeillä kasvatettavat vihannekset ja marjat kasvavat nopeammin ja antavat runsaamman sadon talven vitamiinivarastoiksi. Talven liukkaat kelit vähenevät ja samoin tapaturmat ja kaatumiset, jolloin sairaalakapasiteettia vapautuu sitä kipeämmin tarvitseville.

Kun niin monet lapset ja nuoret kokevat ilmastoahdistusta jatkuvasta kielteisestä tiedotusvälineiden propagandasta ja sairastuvat enenevässä määrin mielenterveysongelmiin, voi tämän blogin sanoma vapauttaa näistä harhaisista mielikuvista ja tervehdyttää nuoriamme. Kun kirkkommekin ymmärtäisi luottaa Jumalaan ja lakkaisi luulemasta, että maassamme saasteet vähenevät kun istutamme Ugandaan puita tai pidämme lihattoman lokakuun tai sammutamme valot kirkoista tunniksi vuodessa, ja keskittyisi toivon sanoman julistamiseen lapsille ja nuorille niin kirkoissa kuin kouluissa ja päiväkodeissa, tekisi kirkkomme kansallemme suuren palveluksen.

Hiilidioksidimäärät ovat viimeisen 300 vuoden aikana olleet korkeimmillaan 3.000 ppm, josta ne laskivat 1900-luvulla 380 ppm:ään ja siitä muutamassa vuosikymmenessä nousivat noin 420 ppm:ään, täytyy jokaisen rehellisen ihmisen todeta, että me emme ole missään ilmastokriisissä puhumattakaan ilmastohätätilasta! Sellainen puhe on pelkkää poliittista ideologista harhautusta ja edesvastuutonta.

Ilmastonmuutos ei aikaansaa sään ääri-ilmiöitä, vaikka niin jotkut väittävätkin, vaan sään ääri-ilmiöt aikaansaavat ilmastonmuutoksen! Sään ääri-ilmiöt on kerrottu jo Raamatussa Luukas 21, Markus 13, Matteus 24-25 sekä Ilmestykirjassa. Nyt elämme vain Raamatun toteutumista tälläkin saralla.

Kun Helsingin vuoden keskilämpötila on noin + 6 astetta, on keskilämpötila Roomassa noin +13 astetta, eikä Roomassa ole mitenkään tukalaa tai hätätilaa, niin kysyn: miten kukaan omilla aivoillaan ajatteleva voi väittää, että Suomessa on jokin ilmaston hätätila?? Kun ajaa autolla Helsingistä ulos puoli tuntia, on ympärillä pelkkää hiilinielua: peltoa ja metsää silmänkantamattomiin tunnista toiseen ajettaessa.

Meitä pelotellaan merenpinnan valtavalla nousulla, jos jäätiköt sulavat. Jäätiköt ovat olleet sulia aiemminkin, esimerkiksi Grönlannissa on viljelty vehnää, eikä merenpinta ole ollut missään korkealla. Jos jäät eivät olisi sulaneet, eläisimme tänään Suomessa kilometrin paksuisen jäämassan päällä. Pohjanlahteen virtaa 27 jokea yötäpäivää ja tuovat 300 miljoonaa kuutiokilometriä vettä mukanaan joka vuosi, eikä Pohjanlahden vedenpinta nouse yhtään, pikemminkin Suomen puolella laskee, kun maanpinta hiljalleen nousee. Tosiasioita olisi hyvä omilla aivoillaan ajatella ja eritellä, eikä mennä pelottelun linjalle ideologisten harhojen takia.

Huippuasiantuntijat ja tiedemiehet ja huippupoliitikot menivät samantapaiseen joukkohysteriaan 1970-luvun alussa kun ns Rooman-klubi pelotteli kansaa öljyn loppumisella ja aikaansai suurta vahinkoa, kun Suomessakin taloihin tehtiin pieniä ikkunoita ja talot vuorattiin muovilla, ja nyt ne, varsinkin julkiset rakennukset, homehtuvat psytyyn.

Äly hoi, ymmärräys älä jätä! Kädet rukoukseen ja luotetaan Jumalan johdatukseen aina siihen saakka, kunnes  Jeesus tulee toisen kerran ja koko tämä maailma häviää, ja uusi taivas ja uusi maa luodaan Jumalan toimesta, ei ihmisen. Tärkeintä on jokaisen varmistaa itselleen taivaspaikka, uskomalla Jeesukseen.

+2
erkkioa
Sitoutumaton Helsinki

Diplomi-insinööri, pastori, kansainvälisen kaupan ekspertti

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu